Porschefan je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Sporting ja vidim na parkingu i BMW 1, a on nema x-Drive nikako u ponudi.
Kako nema X1 x-drive pogon :icon_question: , ja mislim da ima, ali za razliku od X3 i X5 koji su isključivo x-drive, X1 ima u ponudi i verziju 2wd
mirza_90 je napisao(la):hahahahhahahahhahah oni se samo izmedju vrijedjaju a cinjenica je da su obje ove marke automobila extra .........:icon_smile::icon_smile:
jesi ti normalan da te ja pitam? sta ti mislis da dodje dzaba x drive na bmwu? ..... evo ti cjenovnik za seriju 3Nelle_G je napisao(la):Astra je napisao(la):fazon je sto u bmw-u moras dati 5 hiljada maraka za X pogon da imas normalno auto, a ovdje u startu imas all season auto...
Ko ti to kaze slago te je...pogledaj malo ponudu motora i quattro pogona za sve modele pa onda pisi...
![]()
Astra je napisao(la):jesi ti normalan da te ja pitam? sta ti mislis da dodje dzaba x drive na bmwu? ..... evo ti cjenovnik za seriju 3Nelle_G je napisao(la):Astra je napisao(la):fazon je sto u bmw-u moras dati 5 hiljada maraka za X pogon da imas normalno auto, a ovdje u startu imas all season auto...
Ko ti to kaze slago te je...pogledaj malo ponudu motora i quattro pogona za sve modele pa onda pisi...
![]()
http://www.tomic.ba/fs/cjenik/BMW%203%20touring%20E91%20010307%20osnovni%20modeli.pdf
330 d bez x-a 86 hiljada, a sa x-om skoro 93 hljade sa x-om dakle 6-7 hiljada km-a nadoplata da dobijes "mogucnost" da auto mozes vozat po svim uvjetima, za audia isto 7 hiljada km doplate za quattro... Dakle ja govorim da ovog audia sa serijskim (prednjim) pogonom mozes vozit gdje god i kad god, a bmw glumi ukras u garazi zimi .... a ne svadjamo se vec samo iznosimo cinjenice...
CoL3-99 je napisao(la):joj kako mrzim ove price bmw stoji u garazi,cak sto vise koga god od blizih znam kazu jednom bmw uvijek bmw,sto ste toliko iskompleksirani
btw. dobra reklama![]()