Salle je napisao(la):joj jeste mi čudni, ks nikad dovoljno, šta fali, kad se covjek voza u svojoj 7ici a zna da mu neki porsche ili ferrari i sl. nemogu ga otrest... šta ga *****, ima para, hoce da vozi i da bude manga.. pa neka izvoli malo dublje u džep i tu je NOVI BMW M7...
pa Audi ima S8, a mercedes da ne pricam S-class-a amg, brabus, carlson, wald, ... šta fali da i bmw ima svoju M7 haha...
i kad bi imao love uzeo bi radije neku S8 ili S-clasu AMG, ili BMW M7, nego obicne![]()
BaXRS4 je napisao(la):Pošto nemogu da čitam ove dezinformacije onda moram i ja malo da tipkam...
S8 od 360Hp ili 420Hp za nepovjerovati...
U Audi-u S8 se trenutačnom modelu se nalazi V10 5.2 455Hp i extremno je brži od W12 A8...
Još nešto razlike između Audijevih S i A modela su nebo i zemlja o RS neću ni pričati...
Također kada vidite npr. Audi A4 S-line, to nema nikakve veze sa opremom i difrecijalem koji se nalazi ispod S4...
Da skratim priču S8 je extremnom poštovano i brzo vozilo...
Slažem se da treba biti BMW M7 jer postoje kupci i za to...
S8 koji stiže krajem 2010. na tržište će imati oko 600Hp....
:icon_exclaim:
Salle je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Pošto nemogu da čitam ove dezinformacije onda moram i ja malo da tipkam...
S8 od 360Hp ili 420Hp za nepovjerovati...
U Audi-u S8 se trenutačnom modelu se nalazi V10 5.2 455Hp i extremno je brži od W12 A8...
Još nešto razlike između Audijevih S i A modela su nebo i zemlja o RS neću ni pričati...
Također kada vidite npr. Audi A4 S-line, to nema nikakve veze sa opremom i difrecijalem koji se nalazi ispod S4...
Da skratim priču S8 je extremnom poštovano i brzo vozilo...
Slažem se da treba biti BMW M7 jer postoje kupci i za to...
S8 koji stiže krajem 2010. na tržište će imati oko 600Hp....
:icon_exclaim:
jebaji ga, ja razmisljao samo o starim 8icama, jer one idu takve snage...onakve što ja imam
![]()
edoze je napisao(la):Salle je napisao(la):joj jeste mi čudni, ks nikad dovoljno, šta fali, kad se covjek voza u svojoj 7ici a zna da mu neki porsche ili ferrari i sl. nemogu ga otrest... šta ga *****, ima para, hoce da vozi i da bude manga.. pa neka izvoli malo dublje u džep i tu je NOVI BMW M7...
pa Audi ima S8, a mercedes da ne pricam S-class-a amg, brabus, carlson, wald, ... šta fali da i bmw ima svoju M7 haha...
i kad bi imao love uzeo bi radije neku S8 ili S-clasu AMG, ili BMW M7, nego obicne![]()
pa stvar je sto bmw vec ima motor koji je malo slabiji al ima veci obrtni moment...i cemu onda motor za M7?shvatio bih da je M oprema,to svaka cast,al davat puuuno vise para,da bi imao oznaku na haubi i na gepeku,nema logike,kad vec skoro iste performanse mozes imat u "obicnom" modeli 760...al eto,i ovo ce naci svog kupca...
Salle je napisao(la):možda ce manje trošiti Ma i biti tik Tvrđi i sigurniji na brzom uletanju u krivine i sl.
pa nek je to dvoje samo, vrijedi ga opet uzeti...
pa stare a8 tipa D2 od 94-'02 su imale S8 360KS, 4.2l; a imale su A8 6.0 W12, oko 450KS, ali opet su ih dosta ljudi uzimali S8, jer je bio malo niži, tvrdi, bolje leži u krivinama, i sl.
dok su A8 6.0 bile bolje tehnicki opremljene i udobnije...čak ih većina izlazilo sa sufiksom L, tj A8L (long)
te su 8ice bilo malo duze u odnosu na A8/S8...