BMW M3 vs Mercedes C63 AMG vs Audi RS4

BMW M3 vs Mercedes C63 AMG vs Audi RS4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvijek su nijanse u pitanju kada je riječ o ovim pilama, i trebao bi odlučivati osobni ukus, iako dosta raje ne misli tako... :icon_smile:
 
Član
jel treba da sagledam cijeli video da vidim da je BMW najbolji ili je ipak rijec o nekoj prevari????
 
Član
Jos covjek fino napise crvenim slovima prepucavanja tipa koji je bolji ostavite za sebe, video je postavljen zbog toga sto je zanimljiv, radjen od najbolje ekipe u svijetu.... i njime ne zelim nista dokazati...
i opet ljudi pocinju... :icon_mad:

Drug svaka casta za video moje tri omiljenje marke auta na jednom mjestu u najjacim izdanjima u srednjoj klasi :cool::cool:
 
Član
Koja je svrha ove teme ako nećemo uspoređivati auta? Da pišemo o Jamesovoj frizuri ili o sunčanom vremenu u Španjolskoj?
 

DLS

Početnik
ja nidje nevidim video!! hehehe .. ja se nebunim ni za jednog ..da mi je bilo koji bio bih sretan .. ja sam covjek kome nisu vazne one cifre ubrzanja i vremena na stazama ..
 
Član
:lol::lol::lol:

Koji si ti lik:icon_eek:

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DaZExdTHHjY?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/DaZExdTHHjY?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top