azerb je napisao(la):BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
a karambolku ofarbaj..koja je mashinica ove kockice ako nije tajna:icon_biggrin:
namjeravao sam je ofarbati, al dok dobijem i pragove pa cu to u kompletu odraditi...heh ma kakva tajna, 1.8i je...al aBd bit ce to jace
BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
a karambolku ofarbaj..koja je mashinica ove kockice ako nije tajna:icon_biggrin:
ev josh jedne slicice
BMW-Forever je napisao(la):azerb je napisao(la):BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
namjeravao sam je ofarbati, al dok dobijem i pragove pa cu to u kompletu odraditi...heh ma kakva tajna, 1.8i je...al aBd bit ce to jace
BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
ev josh jedne slicice
fino fino..imao sam ja 318ku..ide dobro...al sam skoro vozio od prijatelja 318ku, razocaro sam se kako sporo navlaci, a jos i plin ima :S
bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
KUPUJ 2.5 cim imadnes lovu javi se cika meni nac cemo nesto![]()
Schumi je napisao(la):Ne znam otkad imas auto i koliko si emotivno vezan za njega ali isplatnije bi ti bilo prodati to i u startu uzeti nekog 2.5 i na njega prebaciti felge i to jer swap motora je preskup,kosta kao pola auta..Felge za 10 samo tako nastavi..Ma dosta i 1.8 ko ce sipat 2.5 :lol:
bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
Nemozes to bas tako reci...nisi se najbolje izrazio...ako su oba motora dobra i sabrana...i ako ih oba kako ti kazes imalo brze vozis...otidji poslije na benzinsku pa se malo presaberi...a ako cepas momacki 1.8 a 2.5 normalno vozis eh onda su tu nedje...a teoriju da ti 1.8 trosi vise od 2.5 odma baci u vodu...vise nego apsurdno...
azerb je napisao(la):nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
Nemozes to bas tako reci...nisi se najbolje izrazio...ako su oba motora dobra i sabrana...i ako ih oba kako ti kazes imalo brze vozis...otidji poslije na benzinsku pa se malo presaberi...a ako cepas momacki 1.8 a 2.5 normalno vozis eh onda su tu nedje...a teoriju da ti 1.8 trosi vise od 2.5 odma baci u vodu...vise nego apsurdno...
to je istina, i 1.8 trosi kada se brze vozi, al je sasvim solidna pri normalnoj brzini...a 2.5 mislim da malo viseeeeee trosi kada se brze vozi heheh, al jbg..merak je merak ccc