BMW E46 320 D 2004

BMW E46 320 D 2004

mne

Član

ove su felne sada na njemu M3 18/ogrinal/ naprijed 8j nazad 9j :) :) :)

:123: :123: :123:

Početnik
hmmm izleda pravp lijep bmw i da je cuvan i pazen,daj nam malo slika unutrasnjosti i malo vise infa i sl,,, ;)

Član
odlican sjedi 5 :D boja i felge su za deset jos ganjaj kakve M tech siceve i bit ce interijer za 10. Drago mi je vidjeti BMW da nije nakinđuren kojekakvim plastiketinama i glupostima.

mne

Član
hvala ljudi svima , trudim se da sve bude kako treba , davno bih ja stavio m sedista retrovizore volan itd ali jedan sam od onih kojima je vaznije da urade servis promjene kocnice promjene amortizere itd :) sigurnost na 1 mjesto :) a ljepota boli a i kosta :)

Član
Auto je super druze !!! Zelim ti mnogo predjenih kilometara, shto manje kvarova i aBd da kupish josh boljeg u buducnosti !!! ;)

A shto se tice unutrashnjosti, samo polako. I meni je bitnije servise i ostale protroshne dijelove mijenjati na vrijeme. A doci ce prilika da ubacish mocnu unutrashnjost i upotpunish izgled opake mashine !!!

mne

Član
valjda ce biti nesto sada sam u fazu prodaje ovih m3 felni trazim neke 17 . a para sto pretekne da se kupi neki m tech volan :)

mne

Član
bmwscaner je napisao(la):
koliko cijenis te M felge? da ti spakujem neku zamjenu za fine BBS 17ke

nije mi bila namjera da zloupotrebim forum za prodaju . izvinjavam se svima . nisam se zato uclanio . daj mi mail pa da se dogovorimo da ne postujem ovdje.