Dzoni3 je napisao(la):Fin bmw![]()
sub3r je napisao(la):dobro izgleda bmw
dobre ove dvije posljednje slike... bas kontam neku zamjenu za E36 325 pa mi dodje dobra usporedba :icon_smile:![]()
OggyBoy je napisao(la):Fino izgleda, ali šteta zbog motora, baš je slab za njega.![]()
JB7 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Fino izgleda, ali šteta zbog motora, baš je slab za njega.![]()
Ma nisam ja to uzeo da gonim,ovo je auto šteta pržiti,ovo je za kuliranja i laganice,mada i on dosta dobro vuče kad se to od njega traži![]()
OggyBoy je napisao(la):JB7 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Fino izgleda, ali šteta zbog motora, baš je slab za njega.![]()
Ma nisam ja to uzeo da gonim,ovo je auto šteta pržiti,ovo je za kuliranja i laganice,mada i on dosta dobro vuče kad se to od njega traži![]()
Sve znam, drugar ima istog, baš sam ga puuuuno vozao, svuda smo išli sa njim. Troši, a ne ide, to sam shvatio, a on to i zna odavno.![]()
Dobra stvar je da su jako pouzdani, neće izdati, a kad promjeniš nešto, miran si i nikad to više nećeš mjenjati. Njegov je skoro pola miliona prešao.
PS. I naravno, ispod 10l plina ili benzina neće, a prosjek oko 11 - 12l-.![]()
edoze je napisao(la):fale 2 klipa
uglavnom,dobar,prodavao se iz hercegovine je,nisam siguran odakle tacno...100-tinjak konjak je solidno za njega,mada,nista bez sestaka...
edo_benz je napisao(la):dobro auto nema sta![]()
..323.. je napisao(la):Fin bmw![]()
lhasa_green_beast je napisao(la):Jeli Čamo vozao ovog bmw-a ili je onaj lik sa tekije...tamo sam vidjao cesto auto pored magistrale. Fin bmw pravo. Boja ko nova. Vidi se da je pazen.