Ja mislim da svaki Laik majstor moze zamjenuti ulje, filtere, plocice, diskove , amortizere zar ne ??
ovo mi je prvi problem s bmw-om da se nesto oko motora pokvarilo.
Imam ja majstora livadara , koji tako reci nikad nije vidio ovakvo auto ( tako reci kazem )
Ali zna zamjenuti navedeno u prvom redu. to je bilo svo odrzavanje mojih Bmw-ova .
Tako da nije bilo problem sto se toga tice , nikakvih .
Mene prvenstveno zanima , moj sin , ostali me ne zanimaju , Rekao sam kupiti Bmw i stojim iza toga , ako ovoga prodam , uzet cu mu nesto slabije ( mozda nekog dizela ) u obzir 530d ili 730d dolazi mozda cak i neki 725tds . sve zavisi .
a ne kazem ja za tdi nista , niti imam ista protiv tdi-ija , imao sam do prije nekih mozda 2godine , audi c4 2.5tdi 115ks . bez ijedne jedine zamjerke , jednom mu uradio veliki servis ( puno me izaslo ) i poslije toga samo ulje filtere i vozi. potrosnja s klimom oko 6litara sto je vrlo zahvalno naspram kubikaze .
A to sto vidis glupiranja sa Bmw-ovima , mladja raja uzima Bmw , radi bas tog glupiranja ,( kako za koga ) ja sam ozenjen imam dvoje djece , za mene to nije glupiranje , nego u jednu ruku stil voznje
Ako ces ti uzeti Bmw-ea a ne voziti ga cesto u blokadi , na semaforu slajfanje u mjestu , drift i tako to . onda neces ni uzet Bmw , nego ces uzeti bas tog Tdi-ija sa malom potrosnjom da je noviji puno . da ide fino . i to je to .
Svak ima svoj stil i svoj UKUS , O TOME SE NE RASPRAVLJA.
Tko zeli Bmw uzet ce Bmw , tko Tdi uzet ce Tdi , stvar ukusa dzepa i mnogo drugih stvari , u zavisnosti od vlasnika do vlasnika .
Eto tako prijatelju
Svako dobro