Schumi je napisao(la):Ja nebih išao ispod 18''! Lijepo mu stoje samo fali ta veličina,kad već uzimaš uzmi da valja jer se to ne mijenja svaki dan..Nego,jel to imaš neki REMOTE CONTROL,pa ga iz te pustinje prebacuješ po Tz :lol:
Schumi je napisao(la):kad već uzimaš uzmi da valja jer se to ne mijenja svaki dan..
trizex je napisao(la):
Schumi je napisao(la):Ja nebih išao ispod 18''! Lijepo mu stoje samo fali ta veličina,kad već uzimaš uzmi da valja jer se to ne mijenja svaki dan..Nego,jel to imaš neki REMOTE CONTROL,pa ga iz te pustinje prebacuješ po Tz :lol:
bulex je napisao(la):nesto meni kume ovo premalo... one tvoje su bolje mi... bolje su sjele na auto... nekako punije... a ti vidi..
lov2xlr8 je napisao(la):19" nista manje,a na ove 17" namontiraj zimske il sto bi rekli em esice
da ti prodam svoje 19" 8x19 5x100 pa adaptere nadji i biche drama,dotz shuriken
Death_beat je napisao(la):druze, kao sto sam i rekao neki dan, dzaba ces uzimati ove ako ces 17ke, nista ispod 18..ako to ne moze, onda ostavi one koje vec imas, nisu ni one toliko lose![]()
edoze je napisao(la):ma budi lud...stavi 19-ke...nek se cijela mahala okrece za tobom
a odes fino,nabacis 19-ke,ak ti ne mognu,onda pazaris 18-ke i gazda si
ja bi probao 19-ke,ocam![]()
arminnn je napisao(la):male brate male:icon_cry:
tibor987 je napisao(la):premalene, previse velike rupe u blatobranima...:icon_rolleyes: