BMW 7

BMW 7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pa znam da nesto govore ovde u BG da ima razlika izmedju tamo u Bih i ovde... ja ne nikako ne razumijem...

Član
malo su zaj...li narod.pogotovo u hrvatskoj.cijena plina je bila ista godinama.onda su pretprošle godine dok je bila kriza goriva počeli gurati plin,super gorivo,popusti,ekološki dobro...bla,bla.mnogo ljudi su popušili priču i ugradili plinske instalacije,da bi nakon par mjeseci cijena plina počela rasti i došla do te granice da je više ekonomski neisplativo ugrađivati plin.

MTR

Član
ako ga mislis koristiti kao all rounder onda ti se ne isplati ni dizel ni benzin ( ako gledas koliko trosi ) , ako ti je za cejfa i onako vikend kuliranje onda je ok bilo koji motor samo ne preko 4,0 . Za to vikend vozanje ces potrosit lupam 20-30 litara , i na kraju te racunica dodje da i ne trosi puno :D

Član
SašaCRX je napisao(la):
pa kupim sa ugradjenim i atestiranim gasom.

to je već bolje,ali sam osobno veliki skeptik prema plinu i tim zavrzlamama.ako već voziš bembaru,i to sedmicu,budi frajer pa ga sipaj:cool:

Član
Znam lika sa 735 mašinom i ugrađenim plinom, troši mu preko 20 l plina na 100 kilometara, a i slabije ide, takav auto se ne isplati voziti ni sa plinom,

Al opet ćeif se plaća, i jednom se živi i ako ga želiš jbg .... daj duši što želi....:icon_smile:

Član
a evo ova petica izgleda stvarno extra, meni barem...
e kod nje je 2.0 sa plinom, sto bi se podnosilo...

[attachment=29415]

BHT Ovisnik
evo iz druge ruke,tatin mi prijatelj vozi 750i,sivi,iz Mostaramozda ga netko i zna,vozi na plin vec duuuze vrijeme,prezahvalan je,prelazi dosta kilometara,kaze po gradu mu uzme oko 17l,otvorena 12-13l plina,a 5.0 oko 300ks,nema problema sa njim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.