BMW 7

BMW 7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
privlaci me nenormalno, valja mi skupljat pare :D
bmw 750
Opšte informacije
Marka: BMW
Model: 750
Godina proizvodnje: 1989
Karoserija: Limuzina
Gorivo: Dizel
Kubikaža (cm3): 2443
Snaga (kW / KS): 85 / 116
Pogon: Zadnji
Broj vrata: 4/5 vrata
Strana volana: Levi volan
Boja: Crna
Registrovan do: 01.2011.
Poreklo vozila: Domaće tablice
Sigurnost

* - ABS
* - ASR
* - Kodirani ključ
* - Centralno zaključavanje
Oprema

* - Klima
* - Metalik boja
* - Branici u boji auta
* - Servo volan
* - Daljinsko zaključavanje
* - Putni računar
* - Šiber
* - Tonirana stakla
* - Električni prozori
* - Električni retrovizori
* - Grejači retrovizora
* - Podesiva sedišta po visini
* - Elektro podesiva sedišta
* - Grejanje sedišta
* - Svetla za maglu
* - Aluminijumske felne
* - Radio/Kasetofon
* - Radio CD
* - CD charger
Stanje vozila

* - Originalno stanje
* - Restauriran

Opis

model 750il ubacen motor od 524td,uradjena puna generalna presao 3000 od gen....ima ful opremu sem koze,registrovan do 2 feb.2011,vlasnik,potrosnja po gradu 8,5l dizela ,na otvorenom i manje...inace registracija je za njega 27000din,,,moze zamena po dogovoru

Odlican auto, ali pazi, kupi ga samo ako ti je bas gust i ako je povoljna cijena, jer su uzasno skupi za odrzavati. Stari ima sluzbeno ovu najnoviju sedmicu 740il, a imao je i 728i E39 1998gp . 728i je dobro sluzio dugo vremena, iako nije puno vozan, ali bilo je par kvarova, ne bas zanemarivih i pogotovo ne bas jeftinih. Tako da trebas biti spreman za eventualne kvarove, ipak je to auto staro preko 20godina.

Član
znam sve to, i crx mi je star toliko...ali valjda znas kako je kad ti se svidi neko auto :icon_smile:

MTR

Član
jesi ti njega probao , mislim da je na tu tezinu taj motor poslab , da je bar TDS-a ubacio pa hajd al za ovo ne znam

Član
nisam jos, nisam htio da zovem covjeka dzaba...ako bas budem zainteresovan, zvacu ga da probam...

SašaCRX je napisao(la):
znam sve to, i crx mi je star toliko...ali valjda znas kako je kad ti se svidi neko auto :icon_smile:

Ma znam drug, zato i kazem, ako ti je bas gust uzmi.
PS evo i ja sad vidjeh, takodjer mislim da je taj motor malo nejacak za toliko auto...

Član
524td ovo je motor u njemu

pa vidicemo...
crx je bio za snagu, sila je auto. ali ovo je elegancija :)

Tako mali motor za takav auto i još da ima takvu potrošnju :icon_question: Nema teorije :) Ako ti se već sviđa taj auto nađi nekog sa "normalnim" motorm pa radije i sa ugrađenim plinom ako te već brine potrošnja nego sa tim motorom u tom autu jer vjerujem da se po pitanju potrošnje nećeš sigurno usrećiti a tek o voznim karakteristikama da se i ne priča :D

Član
ima ih i sa plinom dosta vise, ali dosta ljudi se pokajalo sto se plina tice...

ima ih 3.0 i 3.5 sa plinom. i tvrdite da ce isto da me izadje i da je bolja varijanta?

Član
skuplja pita od tepsije.cijena plina će se još više dizati.da negovorimo o komplikacijama koje plin uzrokuje(dizne..)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.