kakva mogucnost druze veca manja, mogli su oni imati sve zivo i on ih opet nebi 'primjetio' kao i ovaj put, to 'primjecivanje' je stvar percepcije u tom slucaju...i da prodaje tu pricu da ih uopce nije vidio ?
i da kaze sve to eto ok, da nisu propisno obiljezeni da nisu imali prsluke....oni mogu da kazu da izmislja, pretpostavlja, jer ih nije vidio...i sta sad mislis da ce sudija reci da ova dvojica milicionera lazu i da nisu izvrsavali duznost kako treba, a da je upravu neki tamo lik koji je ocito bio sam, recimo da dovede i svjedoka, sta jel i taj treba da kaze da ih nisu vidjeli i da cak nisu bili obiljezeni....ja sam jednom prosao nisam im stao u centru brckog, sreca nista nije doslo, a ako su ga pisali onda vjerovatno da se ne moze izvuci na tu pricu...takva da prolazi nebi imali potrebe da stajemo uopce , mogli bi samo pricati da su oni krivi sto mi necemo da im stanemo i dovedemo 4 svjedoka plus

na sudu prolaze cinjenice i dokazi, logicno moze biti svasta....
ja covjeku kazem da plati tu stoji da ne nabija sudske troskove, i sam sam par puta tako najebo i platio vise, a on kako hoce