black_devil je napisao(la):a gdje nade ovo..hehe:lol::lol:
lijepe bebe ima svake rase...:icon_smile:
_JokeR_ je napisao(la):Mos mislit kaki su im roditelji?:icon_rolleyes:
tibor987 je napisao(la):gle 6-e sliek one bebe kad zijeva...jao ruznoce jebote aaaaaaa ....
bilosto je napisao(la):tibor987 je napisao(la):gle 6-e sliek one bebe kad zijeva...jao ruznoce jebote aaaaaaa ....
jao, nemoj tako... ja taman posla da napisem kako mi je ta beba najljepsa... aaaaaaaaaa, zijeva crnce malo... kako je slatko!
Tko ce vas zene razumijeti... :lol: ocigledno se vidi da su mu usisnici previse veliki nasprav farova, a i na njima obrve lose postavljene...pored rubnika sa lijeve i desne strane ( usi ), jos mu i krov neobradjen do kraja...chunirana beba :lol::lol::lol:bilosto je napisao(la):tibor987 je napisao(la):gle 6-e sliek one bebe kad zijeva...jao ruznoce jebote aaaaaaa ....
jao, nemoj tako... ja taman posla da napisem kako mi je ta beba najljepsa... aaaaaaaaaa, zijeva crnce malo... kako je slatko!
_JokeR_ je napisao(la):Mos mislit kaki su im roditelji?:icon_rolleyes:
Sina je napisao(la):bilosto je napisao(la):tibor987 je napisao(la):gle 6-e sliek one bebe kad zijeva...jao ruznoce jebote aaaaaaa ....
![]()
Slatko u pm...:icon_eek: Ovim roditeljima bi trebalo zabraniti daljnje razmnozavanje....:lol: