Mogu ti poslati PSD fajl da provjeris.... ili da stavis sliku preko slike ako se poklapa onda je ok (nisam spustio auto nego podigao tockove tako da je kompletan auto u orginalnom polozoju)..... EDIT cak su i gume orginalne sa sve dimenzijama samo felne promjenjeneaddo je napisao(la):Jesi li ti ovo uradio ili je samo uzeta slika malo mi sumnjivo!
iz voza sam slikao (ako se obrati paznja na odsjaj na autu vidi se voz)... bilo neko trkanje po cesti i policija ih savatala kod pumpe, pa su malo porazbijali auta, pogazili par pjesaka pa policija pravila uvidjaj.... dok je voz bio zaustavljen ja uslikao ovoga...addo je napisao(la):Ali ako jesi dobro si ovo zamislio, slikanje iz auta, fol neki gangsteri!![]()
Remblender je napisao(la):Mogu ti poslati PSD fajl da provjeris.... ili da stavis sliku preko slike ako se poklapa onda je ok (nisam spustio auto nego podigao tockove tako da je kompletan auto u orginalnom polozoju)..... EDIT cak su i gume orginalne sa sve dimenzijama samo felne promjenjeneaddo je napisao(la):Jesi li ti ovo uradio ili je samo uzeta slika malo mi sumnjivo!
iz voza sam slikao (ako se obrati paznja na odsjaj na autu vidi se voz)... bilo neko trkanje po cesti i policija ih savatala kod pumpe, pa su malo porazbijali auta, pogazili par pjesaka pa policija pravila uvidjaj.... dok je voz bio zaustavljen ja uslikao ovoga...addo je napisao(la):Ali ako jesi dobro si ovo zamislio, slikanje iz auta, fol neki gangsteri!![]()