Član
Evo opet je sa svojim temama 
Ovaj put, ništa sportsko ništa ekskluzivno.
Ovo ljeto baš često putujem i pratio sam kakvih sve auta ima na cesti, i domaćih tablica i pogotovo stranih. I mogu reći da čak i u ekstremno gustom saobraćaju, cijelo ljeto, nekih auta skoro pa i nema.
Evo primjera:
FIAT CROMA mk2
Kada je predstavljen predodredili su ga za uspjeh, ali...banana ....
SEAT TOLEDO mk3
Isto kao i za Cromu, ali ovaj je ravan Ferrari Enzu po broju koji se susreće na cesti.
LANCIA THESIS
Mislim da se može vidjeti samo u užem dijelu Torina ili na parkingu neke od policijskih stanica kao službeno auto za komandira :icon_smile:
LANCIA KAPPA
Ista stvar kao i za model iznad
RENAULT VelSatis
Sjećam se jedne usporedbe u AutoBlicu iz 2002. godine
VelSatis vs. Mercedes E270CDI , i rekoše face: evo ga, konačno dostojan odgovor na njemačku elitu, u zbroju bolji od Mečke.... :icon_confused:
I opet....banana....
OPEL SIGNUM
Nekakav pokušaj kombinacije Astre i Vectre. Ali dosta skuplji, posebno od Vectre na kojoj je baziran.
MERCEDES R-klasa
Imam samo jedno pitanje: šta je ovo....?
AUDI A2
Bax: molim te daj neki odgovor ...
:lol:
NISSAN PRIMERA (zadnji model)
Samo ga pogledajte i sve će biti jasno...
Ovaj put, ništa sportsko ništa ekskluzivno.
Ovo ljeto baš često putujem i pratio sam kakvih sve auta ima na cesti, i domaćih tablica i pogotovo stranih. I mogu reći da čak i u ekstremno gustom saobraćaju, cijelo ljeto, nekih auta skoro pa i nema.
Evo primjera:
FIAT CROMA mk2
Kada je predstavljen predodredili su ga za uspjeh, ali...banana ....

SEAT TOLEDO mk3
Isto kao i za Cromu, ali ovaj je ravan Ferrari Enzu po broju koji se susreće na cesti.

LANCIA THESIS
Mislim da se može vidjeti samo u užem dijelu Torina ili na parkingu neke od policijskih stanica kao službeno auto za komandira :icon_smile:

LANCIA KAPPA
Ista stvar kao i za model iznad

RENAULT VelSatis
Sjećam se jedne usporedbe u AutoBlicu iz 2002. godine
VelSatis vs. Mercedes E270CDI , i rekoše face: evo ga, konačno dostojan odgovor na njemačku elitu, u zbroju bolji od Mečke.... :icon_confused:
I opet....banana....

OPEL SIGNUM
Nekakav pokušaj kombinacije Astre i Vectre. Ali dosta skuplji, posebno od Vectre na kojoj je baziran.

MERCEDES R-klasa
Imam samo jedno pitanje: šta je ovo....?

AUDI A2
Bax: molim te daj neki odgovor ...

NISSAN PRIMERA (zadnji model)
Samo ga pogledajte i sve će biti jasno...