izvoli najlakse ti je to ovako spojit:
može se spojiti,nije problem....
prvo da te upozorim sa ovim se ne igra najmanja nepažnja može
izazvati posljedice prije svega lako je spaliti napojnu ak napraviš spoj
ili može te ozljediti struja ako prepravljaš napojnu dok je uštekana u struju,
napojnu dok radiš na njoj ištekaj iz struje i njen kabal oprezno uštekavaj u nju
najboje mejri napon na svakoj žici on bude do 12V ak ti treba možeš i zabilježiti žice da ti je lakše spajati samo polako i sve bude ok...
da počnem
uzmeš napojnu od kompa i sve žute žice otkineš sa oni utikača za hard disk i cd/dvd,zatim oguliš te žice pri vrhu neki 2cm i sve ih zajedno spojiš,znači sve žute od 12V zajedno spojiš najbolje uzmi i mjeri napon one od diskete utikače ne diraš ni one od matične ploče samo one za hard disk i cd/dvd sjeci žute kablove i spajaj u jedan...
kad si spojio sve žute 12V uzmi i sa utikača gje su bile spojene otkini i sve crne kablove i njih spoji zajedno,znači imaš na jednoj strani sve žute spojite na drugoj sve crne,žute su + idu na plus od pojačala i spojiš jednu malu žicu
sa plusa na remote da se može upaliti pojačalo,crne kablove spojiš na - ,
sad još napojnu treba pokrenuti,ima onaj široki utikač na napajanju on je za matičnu ploču nađi na njemu zeleni kabal i do njega crni njih kratko spoji sa komad žice,to će upaliti napojnu kad je uštekaš u struju,sad uštekaš napojnu u struju i pojačalo će se upaliti ak si sve dobro spojio kako sam rekao.
što se tiče snage koju će proizvoditi pojačalo na napojnoj to ovisi o
snazi napojne,snazi pojačal i zvučnika,nemoj da te zavaraju napojne ima ih većina piše 400w ali nemaju pola od toga
to moraš testirati viditi kako ti radi
da sve upogonis sa kompjutera znaci da pustas muziku treba ti jos onaj chinch kabal,jedan kraj stavis u pojacalo a drugi kraj u kompjuter,slikovito to ti je ovaj kabal:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41NFaFwzqXL._SL500_AA300_.jpg
a treba ti i ovaj y komad kabla da mozes spojit te chinceve u kompjuter:
http://www.izenet.com/WebRoot/ce_fr2/Shops/255617/49C2/653C/0833/4DFD/6C3C/C0A8/8008/D635/MJFa.jpg
Znaci na jedan kraj kabla stavis ovaj y kabal koji sam ti gore slikovito pokazao i taj kraj prikljucis na kompjuter,a drugi kraj kabla direkt ukopcavas u pojacalo.
Nadam se da sam ti pomogao