GTI 16V Član 05.10.2009 #7 OggyBoy je napisao(la): Jbt, dobicu infarkt!!! Kliknite za proširenje... :lol::lol:
hudler Član 05.10.2009 #8 Ma nista narocito imam jednog akvog u garazi, nisam ga dva puta upalio :lol::lol::lol: Zezam se vrh stvarno...
Ma nista narocito imam jednog akvog u garazi, nisam ga dva puta upalio :lol::lol::lol: Zezam se vrh stvarno...
VR6Boki Član 05.10.2009 #9 Meni super autic ovaj TT RS, jedan od najpozeljnijih opcenito. Samo bi ja prije crvenog
LSD Član 05.10.2009 #11 Sporting je napisao(la): Dobro pogledaj te ovo auto jer ga vise nikada necete vidjeti Kliknite za proširenje... e dobro sam ga ogledao :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Sporting je napisao(la): Dobro pogledaj te ovo auto jer ga vise nikada necete vidjeti Kliknite za proširenje... e dobro sam ga ogledao :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
GTI 16V Član 05.10.2009 #12 VR6Boki je napisao(la): Meni super autic ovaj TT RS, jedan od najpozeljnijih opcenito. Samo bi ja prije crvenog Kliknite za proširenje... Evo ga i u crvenoj varijanti
VR6Boki je napisao(la): Meni super autic ovaj TT RS, jedan od najpozeljnijih opcenito. Samo bi ja prije crvenog Kliknite za proširenje... Evo ga i u crvenoj varijanti
GTI 16V Član 05.10.2009 #14 Meni je plavi vrh,narocito na prvoj i drugoj slici jer boja jako dolazi do izrazaja