Audi Coupe B2 update.. bbs rx 242 + REMUS

Audi Coupe B2 update.. bbs rx 242 + REMUS

Ja nemam posebnih komentara osim - savršeno.
Ja ne bi tu radio ništa što se tiče spuštanja, jedno bi potražio neke felge ali da budu od nekog drugog Audia, da se zadrži potpuna orginalnost jer je ovo rijetko i više se ne viđa.
 
Član
nisam znao da si ga ti uzeo gledo sam ga i ja par puta, za sjediste se cujemo cetvrtak ili petak pa da skontamo nesto, zao mi samo zmigavaca
 
Član
Odličan ulov :) Jako zanimljivo auto, samo još nekad 16'' felge brock b1 i slično i bit će drama :) 9j pozadi naprijed 7.5 :)
 
Kako bi mu dobro legle orginalne felge od 100tke S4 ,ali tehnički ne odgovaraju i vjerojatno ih je nemoguće naći u prodaji, ali i ovako puno bolje izgleda :)

audi-100-avant-1991.jpg
 
Član
:D uh uh :D Dobro se cuje nema sta.. A sto see tice izgleda za svoje godine super izgleda, rijetko je naci auto danas da nije udarano a pogotovo auta koja su vec preko 20 godina stara...
 
Član
uhh odlicno je ovo kosto rece kolega ili sredi farove ili trazi druge..lijepo izgleda i na novim felgicama ali nije to za njega trazi sta old school evo uradio sam ti tri primjera pa mozda ti se svidi a ako naletis na sta ovako tipa bbs,ats cup odradit cemo pa da vidis kako ce stajati na audiju..:)
Centra Turbo
cwHwwvX.jpg

Brock B1
EzrZzlX.jpg

Borbet Type A
iuqpBA2.jpg
 
Top