Član
interesuje me imal ko kakvog iskustva sto se tice ovog vozila (kvarovi, potrosnja, odrzavanje) znaci radi se o audiju a6 2.8 qvatro 1999god, manuelni mjenjac, hvala unaprijed.....:icon_rolleyes:
karabaja55 je napisao(la):interesuje me imal ko kakvog iskustva sto se tice ovog vozila (kvarovi, potrosnja, odrzavanje) znaci radi se o audiju a6 2.8 qvatro 1999god, manuelni mjenjac, hvala unaprijed.....:icon_rolleyes:
BaXRS4 je napisao(la):karabaja55 je napisao(la):interesuje me imal ko kakvog iskustva sto se tice ovog vozila (kvarovi, potrosnja, odrzavanje) znaci radi se o audiju a6 2.8 qvatro 1999god, manuelni mjenjac, hvala unaprijed.....:icon_rolleyes:
Potrošnja kombinirana vožnja 11do 13L, idu jako dobro za nepunih 200hp.
Peri deri su ti motori, dosta rasterećeni.
Mana: Hidropodizači, Lafete.
Naravno pričam o urednom motoru, provjeri mu kompresiju.![]()
Nemrin je napisao(la):Gradska ne ide ispod 15l...po meni ne isplati se voziti takvo auto po gradu,otvorena voznja i autoput moze
Dobro razmisli da li ti qvatro uopste potreban ?
CoL3 je napisao(la):u rođaka je taj 2001,isto quattro automatik,po gradu uzme oko 17,kaze otvorene 10-12l,ulja dosta trosi,da nije oko pola litre na 1000km mislim...
CoL3 je napisao(la):kako sam ga ja skontao tako mi rece,mjenjao mu je motor prosle godine,nezz sta je bilo pa je mescini u grudama uzeo drugi motor,al isto trosi kako rece
BaXRS4 je napisao(la):CoL3 je napisao(la):kako sam ga ja skontao tako mi rece,mjenjao mu je motor prosle godine,nezz sta je bilo pa je mescini u grudama uzeo drugi motor,al isto trosi kako rece
30 V su ti motori, nije čudo da troše......
Kod nas je šteta svih tih jačih* V6 itd motora što ih je 80% i više užasno održavano, pa na kraju imaš abnormalne potrošnje i puževe na cesti.... al uz pravilno održavanje sigurno dobri motori.
Nego kako Turbo sve gledam da ga snimim uz cestu al nikako![]()