Član
Adnan_1.8T je napisao(la):Chuza je napisao(la):Aha oki samo reci koji je to caspis da se kupi :icon_biggrin:
Kad bude javim,a casopis je proAuto,ja mislim da bi trebalo biti za nekih mjesec dana
cestitke

Adnan_1.8T je napisao(la):Chuza je napisao(la):Aha oki samo reci koji je to caspis da se kupi :icon_biggrin:
Kad bude javim,a casopis je proAuto,ja mislim da bi trebalo biti za nekih mjesec dana
DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
A tvoj auti prica za sebe![]()
Adnan_1.8T je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
Sto se nisi javio da pijemo kafu,nemoj da se stidis![]()
DiAbLo je napisao(la):Adnan_1.8T je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
Sto se nisi javio da pijemo kafu,nemoj da se stidis![]()
Javio bi se al sam bio sa djevojkom mi taman krenuli na kafu
Kad te vidim a budem sam , skacem ti na haubu![]()