allroad je napisao(la):ja mislim da je 1.9 TDI jer oni 2.0 su malo poskupi i rijetko se vidjaju... mozda i nisam upravu al i da nema motora audi je extra![]()
.nOKe je napisao(la):fin autic nek je sa srecom .. tomassonke , pogotovo tn1 extra idu na crno auto, neces pogrijesiti ako ih uzmes![]()
.nOKe je napisao(la):ma tomassonke, kakav tenzo..
imas na onin chuning shopovima i dole na autopijaci, samo zasto to uzimas ? :S
uzmi neke gumirane, meni su oni alu ruzni za price :icon_surprised::icon_rolleyes:
oj gdje ces u asa auto,..Default je napisao(la):.nOKe je napisao(la):ma tomassonke, kakav tenzo..
imas na onin chuning shopovima i dole na autopijaci, samo zasto to uzimas ? :S
uzmi neke gumirane, meni su oni alu ruzni za price :icon_surprised::icon_rolleyes:
mozda si u pravu oticu sutra u asa auto i uzeti neke njegove orginalne i to je to da se neza*ebavam previshe... hvala za savjet ,) ma znam tomasonke mi se pravo svidjaju, ali kako sam vidjeo ove Wheel GT 6 HyperBlack ili Wheel GF 7 Black nesto mi nije dobro nikako sve kontam da bi dobro stojale![]()
Default je napisao(la):tn6 nesto nebi, ako bi tomasonke onda tn1 i nista vishe... ali ima do toga jos jer neisplati mi se sada uzimati felge pa da stoje 3-4 mjeseca u garazi nikako :S sad neke sitne detalje i te gluposti... vidim dosta si aktivan ovde i razumijes se, eh reci mi jel imas nekoga da mi preporucis ovo za muziku? ja sam slao PM onom liku zove se Muha svi pricaju zna oko muzike, ali taj nista neodgovara tako da sam od toga odustao... bilo ko drugi???
.nOKe je napisao(la):Default je napisao(la):tn6 nesto nebi, ako bi tomasonke onda tn1 i nista vishe... ali ima do toga jos jer neisplati mi se sada uzimati felge pa da stoje 3-4 mjeseca u garazi nikako :S sad neke sitne detalje i te gluposti... vidim dosta si aktivan ovde i razumijes se, eh reci mi jel imas nekoga da mi preporucis ovo za muziku? ja sam slao PM onom liku zove se Muha svi pricaju zna oko muzike, ali taj nista neodgovara tako da sam od toga odustao... bilo ko drugi???
dodaj me na msn, pa cu ti objasniti neke stvari![]()
LudoA je napisao(la):Ohoho!
Have a nice ride i your new car! (pljus bokal vode)
Chuza je napisao(la):Extra a sto se tice muzike,samo Caraudio,tj.Muha,fino kad si slobodan odes na Vrace,i fino se dogovoris sa njim,odmah na licu mjesta,eto otidi na njihov sajt www.caraudio.ba
tako ti je najbolje
Muha i Faris su doktori za te stvari![]()