Audi 80

Audi 80

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jao ja ne znam koja je furka na svako auto nabijat ovaj Audijev Uniframe....meni nikako ne ide to za mala auta ovoliki otvor na njuski...ide mi jedino A8-ci i dijelomicno A6-ici zbog velicine i sirine i A3-ici jer je prednji kraj pravljen oko maske, i kamionima...na ova druga auta to mi toliko neprirodno izgleda....

Član
tibor987 je napisao(la):
Jao ja ne znam koja je furka na svako auto nabijat ovaj Audijev Uniframe....meni nikako ne ide to za mala auta ovoliki otvor na njuski...ide mi jedino A8-ci i dijelomicno A6-ici zbog velicine i sirine i A3-ici jer je prednji kraj pravljen oko maske, i kamionima...na ova druga auta to mi toliko neprirodno izgleda....

Svaka cast, upravo tako. Bezveze mi je totalno na iole manjem autu, cak i na A4 mi je nekako neprirodno.

Član
drug ovo nema sanse da je audi 80. neznam sta je, al 80-ka nije sigurno. nekako mi ide na B4

Legend
Al identicni skroz, nidje veze. Pa cak je i A4 nastao na platformi 80ke. A i na samom tzv B4 pise Audi 80

Legend
trizex je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

Svaka cast, upravo tako. Bezveze mi je totalno na iole manjem autu, cak i na A4 mi je nekako neprirodno.

bas skoro sam vidio na nekom golfu 3 ovakav prednji kraj,ajde ovaj je i ok do neke mjere,al VW i onda maska od Audi-a....pa brate kupi sebi nekog audia :D:D

eddo je napisao(la):
drug ovo nema sanse da je audi 80. neznam sta je, al 80-ka nije sigurno. nekako mi ide na B4

Jeste B4, cabrio
Evo jos jedan primjer, mislim da je u pitanju ista firma:
730dwxv.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.