DuloX_ je napisao(la):probali smo ovo trizex i ja i kad nisam izgino, neznam kako im ovo uspjeva ali svaka im cast, prvo sto vjetar vraca vrata i gura te, drugo sto moras drzat cijelu tezinu tijela na vratima i krovu, trece sto moras da primaknes noge sto vishe asfaltu da bi realisticnije izgledalo, teeesko tesko...
edo_16v je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):probali smo ovo trizex i ja i kad nisam izgino, neznam kako im ovo uspjeva ali svaka im cast, prvo sto vjetar vraca vrata i gura te, drugo sto moras drzat cijelu tezinu tijela na vratima i krovu, trece sto moras da primaknes noge sto vishe asfaltu da bi realisticnije izgledalo, teeesko tesko...
i sto rizikujes da upadnes u neki od mnogobrojnih ne zatvorenih sahtova na nasim cestama![]()
:lol::lol::lol::lol::lol:edo_16v je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):probali smo ovo trizex i ja i kad nisam izgino, neznam kako im ovo uspjeva ali svaka im cast, prvo sto vjetar vraca vrata i gura te, drugo sto moras drzat cijelu tezinu tijela na vratima i krovu, trece sto moras da primaknes noge sto vishe asfaltu da bi realisticnije izgledalo, teeesko tesko...
i sto rizikujes da upadnes u neki od mnogobrojnih ne zatvorenih sahtova na nasim cestama![]()