Član
ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
Sporting je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo![]()
mozes al na sta ce to liciti na kraju:icon_rolleyes:
-adnan- je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo![]()
imas na crotuners stranici detaljno opisano kako od obicnih farova alfe 147 'napraviti' GTA.
drago mi je da nisam jedini koji misli da si uradio pravu stvar zamjenom![]()
djogi86 je napisao(la):Sve ti je super samo ti ovaj Nick nevalja nista...
muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma sta kaze tipicno bosanski....ha zene i auta..nide veze...:icon_confused:
Rekla bih ti nešto na ovo al neću jer bih time uvrijedila druge vozače Golfa a nije mi to namjera, nije toga vrijedno, a ne mogu se ni spuštat na tvoj nivoOhladi
i od Eldinove teme i spominjanja mene
muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
bravof je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
e moj moha...:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
taj BMW iz 1995 moze kostat i 20000km,problem je sto ga nece niko kupit,bilo ih je par po marketu,vec godinu se prodaju,ko je lud dat tolike pare za auto staro preko 15god kad moes kupit auto bar u pola mladje...cijene auta su pale...:icon_rolleyes:
hajd da se ne svadjate oko njemaca i italijana ja cu vam reci najbolji su JAPANCIIIIIIIIIII:123:elvirjahic je napisao(la):bravof je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
e moj moha...:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
taj BMW iz 1995 moze kostat i 20000km,problem je sto ga nece niko kupit,bilo ih je par po marketu,vec godinu se prodaju,ko je lud dat tolike pare za auto staro preko 15god kad moes kupit auto bar u pola mladje...cijene auta su pale...:icon_rolleyes:
Samo budala moze dati tolike pare za auto staro 15 godina,cuj 95 godiste bolje od 2001,mozda je tebi kralju bolji,ali normalnom insanu nije i ne lupaj..stalno podcjenjujete druge proizvodjace a dizete BMW i ostale svabe,da se razumijemo ja sam fan BMW i Alfe podjednako,imao sam alfu a BMW planiram u skorijoj buducnosti,ali nikad nebih dao 10 000KM za auto staro 15 god,uvijek cu kupiti sebi neki mladji auto za te iste pare,pogotovo Alficu....a ti kralju uzivaj u svom Golfacu,on je bas onako mrtva extravagancija :123::lol:
italiano je napisao(la):hajd da se ne svadjate oko njemaca i italijana ja cu vam reci najbolji su JAPANCIIIIIIIIIII3
hahahaha..upravo tako
Usput alfica je odlicna![]()
muha_edition je napisao(la):ma nemate vi pojma...:lol::lol::lol::lol:golf je najljepsi..hahahahahahahah
zao mi je samo sto su neki ovo svatili preozbiljno...ali nema veze ati elda sa svojim novcem radi sta ti volja..sretnoo....
ja vozim golfa i veoma sam ponosan na njega iz razloga sto sve na svom autu radim sam.. a ove dame nek se neljute sta bi smo mi bez njih....![]()