1.8 i 2.0 su modeli sa varijatorom snage ako se ne varam, a cuo sam da taj dio zna cesto da predstavlja problem.. ne znam koliko je tacno?!Dobro dosao
Za pojacavanje motora ubaci 1.8 ili 2.0 TS![]()
77kw, model bez varijatora snage. Hvala na dobrodoslici.ima i tvoj varijator..istina je da prave probleme.
dobrodosao!
eh vidio sam ovaj tvoj komentar pa da te upitam predpostavljam da si upucen,sta je sve od papirologije potrebno da bi zamjenio motor u autu kakav je proces opcenito ?1.8 i 2.0 su modeli sa varijatorom snage ako se ne varam, a cuo sam da taj dio zna cesto da predstavlja problem.. ne znam koliko je tacno?!![]()
I ja sam pocetnik ali mislim da ti je potreban atest ili nesto slicno na to. Meni su rekli da je oko 350 KM. Plus sto kad se uzima 'motor sa papiroma' kosta dosta vise (bar 50% dodaj na cijenu motora). Tako su meni objasnilieh vidio sam ovaj tvoj komentar pa da te upitam predpostavljam da si upucen,sta je sve od papirologije potrebno da bi zamjenio motor u autu kakav je proces opcenito ?
Pocetnik sam nemoj zamjerit ako ti je glupo pitanje
posjedovanje auta zna predstavljat problem, vazda se kvari1.8 i 2.0 su modeli sa varijatorom snage ako se ne varam, a cuo sam da taj dio zna cesto da predstavlja problem.. ne znam koliko je tacno?!![]()