Kenno je napisao(la):Balansiraj druže rezervni točak i propisno ga napumpaj...možda je do njega.
Čudi me kako se ovoga niko nije ranije sjetio...
xzone je napisao(la):Kenno je napisao(la):Balansiraj druže rezervni točak i propisno ga napumpaj...možda je do njega.
jel bi ovo trebalo da bude smijesno??????
Kenno je napisao(la):xzone je napisao(la):Kenno je napisao(la):Balansiraj druže rezervni točak i propisno ga napumpaj...možda je do njega.
jel bi ovo trebalo da bude smijesno??????
Da, smiješno kao i većina ostalih komentara u ovoj temi....smile on![]()
s.edin je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):Sam si naveo da nemas piksne tj nenasjeda centralna rupa pravo i tu ti je problem odes kod tokara napravi ti on prstenove od AL 5 Km po komadu i bit ce ti ok jer nema sile da ti mozes je centrirati sarafima da bude kao kad nasjedne sa prstenom![]()
ima i to, i to si upravu. moj vulkanizer (koji se isto nemoze načuditi tome svemu s obzirom na felge i gume) mi je to isto reko, kad ih je balansiro samo je na jednoj 5grama balans. i on isto kaze da su trebali biti prstenovi odnosno piksne od neke tvrde plastike, tako da kad stavljas felgu nemoras centrirat nista, nego samo zavrni. rupa na felgi je veća .
edo_benz je napisao(la):felge balansiraj![]()
balansiro 10 puta i nista, isto.
s.edin je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):s.edin je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):Sam si naveo da nemas piksne tj nenasjeda centralna rupa pravo i tu ti je problem odes kod tokara napravi ti on prstenove od AL 5 Km po komadu i bit ce ti ok jer nema sile da ti mozes je centrirati sarafima da bude kao kad nasjedne sa prstenom![]()
ima i to, i to si upravu. moj vulkanizer (koji se isto nemoze načuditi tome svemu s obzirom na felge i gume) mi je to isto reko, kad ih je balansiro samo je na jednoj 5grama balans. i on isto kaze da su trebali biti prstenovi odnosno piksne od neke tvrde plastike, tako da kad stavljas felgu nemoras centrirat nista, nego samo zavrni. rupa na felgi je veća .
edo_benz je napisao(la):felge balansiraj![]()
balansiro 10 puta i nista, isto.
Ovdje si sam sebi dao odgovor... samo ti to još nisi skontao... igraš se sa glavom :123:
Ti razligu, ok?