marko_v je napisao(la):de stavi malo novije slike......
inace pug je extra,covjek ga sredio sa ukusom......![]()
Davor_ je napisao(la):A felMe, a Djordje Balasevic muzika?!A stolarija SMOKED :lol::lol: a a a??!?A ZENONI (njeAcki)
M A R E X je napisao(la):Dobar zopeimas kakvih planova,ili samo sipaj i vozi
![]()
renault_fan je napisao(la):ovo su mi prefina auta....Puno predjeni km ti zelim i da te dobro sluzi.![]()
allroad je napisao(la):jel ovo iz svice uvezen ?
imo je tetak davno ovakvog znam brate da je 210 bez problema iso, sad kupio onog 407 2.2 HDI bi-turbo a uskoro prelazi na Passat CC :lol:
nego, dobar auto pravo, samo fine felgice il one originalne alu, chip kod srdjana i mjera![]()
sasad je napisao(la):allroad je napisao(la):jel ovo iz svice uvezen ?
imo je tetak davno ovakvog znam brate da je 210 bez problema iso, sad kupio onog 407 2.2 HDI bi-turbo a uskoro prelazi na Passat CC :lol:
nego, dobar auto pravo, samo fine felgice il one originalne alu, chip kod srdjana i mjera![]()
ovaj ide oko 198km/h...ma mjeri se polako sve...a moj sledeci auto je avensis ili accord...nece vise meni francuz u garazu...
allroad je napisao(la):sasad je napisao(la):allroad je napisao(la):jel ovo iz svice uvezen ?
ovaj ide oko 198km/h...ma mjeri se polako sve...a moj sledeci auto je avensis ili accord...nece vise meni francuz u garazu...
nije ti se valjda ogadio francuz ?
probaj malo audija i tako to... accord je prelijep volio bi jednog al tesko ga prodat i cijena mu pada a preformanse su boze sacuvaj nije djaba honda![]()