Član
hehe covece a sta bi rekao onda za gregor tusa on vozi civic sa fwd i 285 ks atmoswerski motor a vozi 12 sec motor je valjda k20 tako sam procitao
HONDA POWERR je napisao(la):hehe covece a sta bi rekao onda za gregor tusa on vozi civic sa fwd i 285 ks atmoswerski motor a vozi 12 sec motor je valjda k20 tako sam procitao
HONEY je napisao(la):kriv mi je stav "Nurija je sigurno najbrzi pa hajmo smisliti klasu da ga maknemo sto dalje od sebe". tu se nitko ne trudi sloziti auto da ga pobjedi nego svi bi isli linijom manjega otpora.
isto tako mi je (pre)smjesno da je samo jedna klasa za dizel motore.
treba ih vise, barem dvije. ili i vise. da bi to na nesto licilo.
edo_16v je napisao(la):HONEY je napisao(la):kriv mi je stav "Nurija je sigurno najbrzi pa hajmo smisliti klasu da ga maknemo sto dalje od sebe". tu se nitko ne trudi sloziti auto da ga pobjedi nego svi bi isli linijom manjega otpora.
isto tako mi je (pre)smjesno da je samo jedna klasa za dizel motore.
treba ih vise, barem dvije. ili i vise. da bi to na nesto licilo.
ja ne vozim dizel klasu nit imam namjeru a i Nurija mi uopste ne smeta momak je regularan, vejc je bas kao sto i ti kazes presmjesno da je samo jedna klasa svi dizel motor, zato i jeste mal odziv takmicara u toj klasi..
Sta mislite koliko bi bilo takmicara da je klasa "svi benzinski motori", isto bi bilo 3-4 auta prijavljena
lov2xlr8 je napisao(la):ja predlazem da se osnuje klasa samo za v6 motore,pa za cetvrtake,pa za troklipane i tak to,
ipak nas ima i sa troklipanimafabije recimo i to
HONDA POWERR je napisao(la):ma gregor vozi 12 sec sa fwd sto je odlican rezultat a znam otprilike sta ima sve u autu jer sam citao nesto ima sper blokadu i jos sranja protiv trakcije tako sam cito a sad ako ti znas vise iznesi da cujemo i mi posto me zanima
.Sale je napisao(la):Što ne pogledate kod hrvata te množitelje za nitro i ostalo i prepišete.. kod njih je SR mnogo razvijeniji neg kod nas... pa valjda ljudi znaju šta rade..???
HONEY je napisao(la):.Sale je napisao(la):Što ne pogledate kod hrvata te množitelje za nitro i ostalo i prepišete.. kod njih je SR mnogo razvijeniji neg kod nas... pa valjda ljudi znaju šta rade..???
oni voze klase po vremenu![]()
![]()