Stvarno ne znam šta neko očekuje u ovoj državi,kakve trke?Da nam je sve na ovom nivou,bili bi mi bolja država nego što jesmo.Za ove što prijavljuju sporije klase ,za njih nemam riječi,već evo dugo godina se ibretim koji je to mentalni sklop,ako su pare problem,ostani brate kući,idi radi negdje nešto,niko te ne tjera da sjedneš u auto,dođep na trku,potrošiš goriva ,platiš da voziš, i onda bi kao da zaradiš.Ona sitna gatanja,u 0.2-0.3 sekunde da,ali po sekundu,pa čak i više,to je tužno za vidjeti.I svima neki ***** na kraju smeta,te loši ćevapi,te nije mog'o odvesti onoliko puta koliko je htio,te ovo ,te ono.Pa bujrum svi što misle da je ovo loše,eno vam piste,malo se angažujte pa da vidite šta i kako, onoliko ljudi ,većina njih pijanih,je nemoguće kontrolisati 100%,barem ne kod nas.Mi smo stoka,i to je problem.Svi smo mi zaljubljenici u ovo,ovo volimo,pa kad već voliš to,dođi,odvezi jednu trku,ako ne može više,k'o što je jučer bilo,idi kući,nema veze,drugi put dođi opet ili nemoj,a od pljuvanja nemaš ništa.Ipak su ljudi organizovali malo više trka nego iko ovdje,pa tako da komentar nekog ko je tu od jučer,teško da im može biti konstruktivan.