hafaR_ABF je napisao(la):ja sam jedan narucio i opet nemogu da vjerujem da je 30 dolara hahahahha evo i link pa ko ima ebay nek naruci
http://www.ebay.com/itm/261158824892?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
CoL3 je napisao(la):trebas imati visa electron karticu,i reg. se na ebay.com kao i na forum i sl. samo prati sve sta te pita,ima prezime,adresa,broj mobitela,sve tocno navedes,onda te dalje pita za paypal da se reg. isto tako sve i to je to, 5-10min posla,samo pratis sta te pitaju
samo cu im *ebat mamicu ako bude loza pa mi vracali pare jer sam usao u minus![]()
ima 100%,ali samo 15-20 prodanih artikala,neke gluposti male,eno pogle i tablet prodaje jeftino:icon_eek:hafaR_ABF je napisao(la):CoL3 je napisao(la):trebas imati visa electron karticu,i reg. se na ebay.com kao i na forum i sl. samo prati sve sta te pita,ima prezime,adresa,broj mobitela,sve tocno navedes,onda te dalje pita za paypal da se reg. isto tako sve i to je to, 5-10min posla,samo pratis sta te pitaju
samo cu im *ebat mamicu ako bude loza pa mi vracali pare jer sam usao u minus![]()
ma cole nebih reko da je loza lik ima 100% feedback tako da cisto sumljam da je lozionicka a i vidis da na profilu ima samo 2 artikla![]()