E edoze Član 26.03.2009 #1 Dacia LOGAN is the newest version of a traditional romanian car. Designer Miroslav Dimitrov imagined the 2012 year version of this car. :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Dacia LOGAN is the newest version of a traditional romanian car. Designer Miroslav Dimitrov imagined the 2012 year version of this car. :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
vladica85 Član 26.03.2009 #3 e jebiga sad,pretjerase ga neki se dizajner zaigrao,mislim odlican je dizajn i sve to al ona ovakva nikad nece biti
e jebiga sad,pretjerase ga neki se dizajner zaigrao,mislim odlican je dizajn i sve to al ona ovakva nikad nece biti
nodiash Član 26.03.2009 #6 arminnn je napisao(la): dobar,dobar samo je ime i prezime jebe:lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
arminnn je napisao(la): dobar,dobar samo je ime i prezime jebe:lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
Outrage Član 26.03.2009 #8 OVO JE CISTA KOPIJA "INSIGNIJE" ali nema veze da hoce ovako novi logan izgledat i kostat ko ovaj stari
OVO JE CISTA KOPIJA "INSIGNIJE" ali nema veze da hoce ovako novi logan izgledat i kostat ko ovaj stari
Sina Član 26.03.2009 #10 bravof je napisao(la): sta li ce se od ovog realizovat u stvarnost :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Vjerovatno nista, ali ajde, da se malo sara po papiru...
bravof je napisao(la): sta li ce se od ovog realizovat u stvarnost :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Vjerovatno nista, ali ajde, da se malo sara po papiru...
ogipower Član 26.03.2009 #15 eddo je napisao(la): i meni se svidja .... Kliknite za proširenje... ma mora kote pita