Death_beat Član 09.01.2009 #7 kod nas su pingvini poceli antifriz piti :lol::lol: pa nek m se opet neko pozali kad bude +30 :icon_mad:
kod nas su pingvini poceli antifriz piti :lol::lol: pa nek m se opet neko pozali kad bude +30 :icon_mad:
IGY Član 09.01.2009 #8 neka zime, bolje da je sad nego da u augustu bude hladno :lol: ili da snjeg padne, ko bi ga cistio po onoj vrucini
neka zime, bolje da je sad nego da u augustu bude hladno :lol: ili da snjeg padne, ko bi ga cistio po onoj vrucini
erol_brcak Član 09.01.2009 #12 gaga je napisao(la): garaza zakon i to kod mene pec za centralno u garazi Kliknite za proširenje... Kod mene nije pec u garazi,ali su stanovi iznad tako da je temp super,negdje oko 10 stupnjeva,milina. Uglavnom,da je hladno vani,jeste!
gaga je napisao(la): garaza zakon i to kod mene pec za centralno u garazi Kliknite za proširenje... Kod mene nije pec u garazi,ali su stanovi iznad tako da je temp super,negdje oko 10 stupnjeva,milina. Uglavnom,da je hladno vani,jeste!
Davor_ Član 09.01.2009 #13 trizex je napisao(la): mene strah izac do auta.... Kliknite za proširenje... a tebi tesko pada a:lol::lol::lol:
trizex je napisao(la): mene strah izac do auta.... Kliknite za proširenje... a tebi tesko pada a:lol::lol::lol:
trizex Član 09.01.2009 #14 Davor_ je napisao(la): trizex je napisao(la): mene strah izac do auta.... Kliknite za proširenje... a tebi tesko pada a:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Citav dan u kuci, hoce nesto da mi bude sve me vuce da izadjem dole izvidim situaciju al ne dami se
Davor_ je napisao(la): trizex je napisao(la): mene strah izac do auta.... Kliknite za proširenje... a tebi tesko pada a:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Citav dan u kuci, hoce nesto da mi bude sve me vuce da izadjem dole izvidim situaciju al ne dami se
Faya_M5 Član 09.01.2009 #15 ovo Majevica daki?? nije kolko ja znam kod nas bilo tolko...:icon_confused: