daki Legend 11.10.2009 #271 Davor_ je napisao(la): Bio takmicio se i izbacio 146 Kliknite za proširenje... Cestitam
adi_minimalno Član 11.10.2009 #272 Vidim super druzenje bilo, steta sto je kisa padala i sto nije bilo "potezanja"
daki Legend 11.10.2009 #273 adi_minimalno je napisao(la): Vidim super druzenje bilo, steta sto je kisa padala i sto nije bilo "potezanja" Kliknite za proširenje... Jao koja bruka za to potezanje, ali nezelimo da komentarisemo taj dio nema veze, sve prodje pa ce i on proci :lol:
adi_minimalno je napisao(la): Vidim super druzenje bilo, steta sto je kisa padala i sto nije bilo "potezanja" Kliknite za proširenje... Jao koja bruka za to potezanje, ali nezelimo da komentarisemo taj dio nema veze, sve prodje pa ce i on proci :lol:
Death_beat Član 11.10.2009 #274 momci, cestitam na organizovanom eventu. od vas ocekujemo da sljedece godine organizujete street race utrke, najmanje meni se nije dalo zbog kise doci..
momci, cestitam na organizovanom eventu. od vas ocekujemo da sljedece godine organizujete street race utrke, najmanje meni se nije dalo zbog kise doci..
M marko_v Član 11.10.2009 #275 Davor_ je napisao(la): Bio takmicio se i izbacio 146 Kliknite za proširenje... dB team doboj 146.00-drugo mjesto 145.00-prvo mjesto :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_question: :icon_question:
Davor_ je napisao(la): Bio takmicio se i izbacio 146 Kliknite za proširenje... dB team doboj 146.00-drugo mjesto 145.00-prvo mjesto :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_question: :icon_question:
Got2b Član 11.10.2009 #276 Davor_ je napisao(la): Bio takmicio se i izbacio 146 Kliknite za proširenje... cestitke druze moj...bice abd i bolje sljedeci put
Davor_ je napisao(la): Bio takmicio se i izbacio 146 Kliknite za proširenje... cestitke druze moj...bice abd i bolje sljedeci put