dellas je napisao(la):erol: upravo sam na to i mislioAmercka auta ne mogu prici japancima, non stop su kod majstora, em svako tamo zna da ih radi, pa je logicno da ih majstori vole, a ove hejtuju
![]()
erol_brcak je napisao(la):dellas je napisao(la):erol: upravo sam na to i mislioAmercka auta ne mogu prici japancima, non stop su kod majstora, em svako tamo zna da ih radi, pa je logicno da ih majstori vole, a ove hejtuju
![]()
jeste al ovdje se ne radi samo o americka vs japanska,nego su uzeli u obzir sva auta,bas zato vele kako su im talijani i francuzi pak omiljeni![]()
Salle je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Evo da te odmah demantujem. Nisam ljubitelj ni jednih ni drugih, ali slučajno imam Francuza koji se do sad nije nikako pokvario. Čudno, a?:icon_eek:
pa istjeraj ga na cestu, nemoj samo po njemu trljat u garazi...:lol::lol::icon_exclaim:
DJ_M4rko je napisao(la):Evo moze vam potvrdit zela koji je vidio na mom pugu predenih 240 000 (kupljen prije 4 godine sa stvarnih 60 000) sad ih ima i vise , ja na tom autu nisam diro nista osim potrosnih djelova osim sto mi je "majstor" pobrko zice kad je stavljo player i gorili mi kablovi a i to me doslo 100 km .. tako da...
dellas je napisao(la):Ne znam zasto mislis da je 1.4 hdi smece, ja sam licno vozio jedan koji je presao 380hkm...nista mu nije falilo...sad je nagurao preko 400 000 i zapalio se i izgoreo![]()
MTR je napisao(la):dellas je napisao(la):Ne znam zasto mislis da je 1.4 hdi smece, ja sam licno vozio jedan koji je presao 380hkm...nista mu nije falilo...sad je nagurao preko 400 000 i zapalio se i izgoreo![]()
Ma drug fin je to motoric, samo kod nas mu smeta gorivo koje ne moze da sazvace , bio je jedan tu kod mene sa 22000 km na satu i riknula mu glava , pa se drugi motor dovlacio iz Italije .
Al opet sve od auta do auta , zavisi sta te doceka
Evo jos jedan primjer , bila su tu 2 Saab 9-5 sa 3,0 V6 TDCI i jos jedan VelSatis sa istim motorom i svi imaju isti problem sa pregrijavanjem , znaci ne dizu temperaturu da ti to vidis na kazaljci vec u roku od 5-10 sekundi izvali glavu ( i to prednju uvijek ) sprzi turbinu i sta sve ne . Znaci savjet za sve koji imaju ili im rodbina ili prijatelji voze jedan od slijedecih :
Saab 9-5,Opel Vectra,Renault Vel Satis,Renault Espace sa DMAX V6 dizel motorom oznake 6DE1 , obavezno vadite termostat vanka , ne smeta mu i jos ce dugo da radiinace trosak popravke je npr. jedan klip je oko 800 KM , turbina reparacija oko 1000 ili nova Garettova 24-ka oko 4000 ili drugi motor polovnjaca oko 4000 EUR iz uvoza