DiAbLo Član 09.07.2007 #8 Ovu Fiestu sam vidjo po gradu ali ovaj Clio :icon_rolleyes: Ciji je ovaj Clio i RX8 ?
Rolixy Član 09.07.2007 #9 Ja sam fiestu danas vidio vozio iza nje ja mislim momak kratka kosa zaustavio zaobracaj da se pozdravi sa nekim malo prije vrbanje ???
Ja sam fiestu danas vidio vozio iza nje ja mislim momak kratka kosa zaustavio zaobracaj da se pozdravi sa nekim malo prije vrbanje ???
emirEX_sa Član 09.07.2007 #12 JD. je napisao(la): dobre slike emire punto je progledao nakon poliranja, bukvalno Kliknite za proširenje... bilo mu je i vrijeme. za prvi put kako to u zivotu radim ja sam prezadovoljan, a evo i slika poslije poliranja: sorry za OT
JD. je napisao(la): dobre slike emire punto je progledao nakon poliranja, bukvalno Kliknite za proširenje... bilo mu je i vrijeme. za prvi put kako to u zivotu radim ja sam prezadovoljan, a evo i slika poslije poliranja: sorry za OT
Sporting Član 09.07.2007 #13 Stvarno dobro slike, ne znam samo kako je ovaj sa RX-8-icom zalutao.... hehe
Fiesta_Boy Član 10.07.2007 #14 Imsir je dosao sa RX-8 a CLIO vozi neki momak koji vec par puta dolazi na okupljanje