sema el. podizaca golf 2

sema el. podizaca golf 2

Član
nabavio sam neke podizace, od stare tipe golfa i prepravljo na novi tip vrata, nego nije o otme rijec, kad sam kupio ove podizace uz njih mi je dosla i instalacija, ali u vrlo losem stanju, jedino dzekovi valjaju od prekidaca, e htio bi da zamjenim te zice komplet, sve novo da postavim, i potrebna mi je sema instalacije, kako koja zica dje ide, i kako se kopca da to sve radi.... pozz i hvala... nadam se da ste me razumili;)

Član
Što nemjenjaš jednu po jednu žicu. Jednu osjećeš i drugu staviš a ne odma sve raskopat ako vec govoris da ima sve samo sto je lose stanje.

Legend
Franki je napisao(la):
Što nemjenjaš jednu po jednu žicu. Jednu osjećeš i drugu staviš a ne odma sve raskopat ako vec govoris da ima sve samo sto je lose stanje.

sad krenuo isto da napisem... hehehe... samo isprati zice (po bojama) i eto ti sheme...
pa nek je negdje i otkinuta, ni jedna nije iste boje... ;)

prijatelju ako hoces savjet primit nemoj zalit na presjeku zica najmanje neka ti je presjek 2.5mm toliko od mene madaglavne koi idu od osiguraca tj.+ neka bude 4mm tako i masa vjerujmi neces pozalit sto stavis jace zice ;)

p.s sema je jednostavna na prekidacima imas 5 konektora 1 2 3 4 5
na konektor br.3 ide +, na 2 i 4 dovod mase a 1 i 5 idu na motoric i to je to
jedino mozes pobrkat polove na konektorima 1 i 5 tj. kad hos spustat ono dize te dvi zice zamjenis mjesta i to je to pozzz i sretno ;)

Član
dobro sto se toga tice, nego ova instalacija je odsjecena skroz, tako da ne znam dje se sta skopca niti ista, a zamjenicu jednu po jednu zicu i stavicu deblje kablove, nije problem, kad to uradim, javicu se da mi pomognete da ih skopcam, kad ofarbam vrata i kad bude sve spremno za montiranje ;);)

Član
ljudi ide li relej na el. podizace od golfa fabricki, danas sam kopco bez releja, al da li treba relej, interesuje me i kako se kopca. pozz;)