GreenDevil je napisao(la):jedino rasklopit i ispolirat, to su one kineske stopke, ja sam kupio u Taxi-Bar-u, platio 120KM i nikad nisu pozutile nit pustile vodu
dami2580 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):jedino rasklopit i ispolirat, to su one kineske stopke, ja sam kupio u Taxi-Bar-u, platio 120KM i nikad nisu pozutile nit pustile vodu
ma ja one kineske, a kako mislis rasklopit?![]()
GreenDevil je napisao(la):dami2580 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):jedino rasklopit i ispolirat, to su one kineske stopke, ja sam kupio u Taxi-Bar-u, platio 120KM i nikad nisu pozutile nit pustile vodu
ma ja one kineske, a kako mislis rasklopit?![]()
skines stakla i lagano vodobrusnim, probaj fenom pa kad ispoliras da se sjaje onda uzmes kvalitetno ljepilo i fino zalijepis da vise ne propusta
GreenDevil je napisao(la):probaj prvo s vana ispolirat pa vidi hocel bit sta bolje, a te stopke svakako pustaju vodu, ima mi u komsije pa isto tako pozutile
Semir_Gti je napisao(la):prijatelju mozes ih slobodno baciti jer nikad im ne mozes vratiti onaj sjaj imao sam ja isti nema sta nisam pokusavao ali nema pomoci![]()