ja sam svoje uzeo u hercegovini negdje, na istom mjestu gdje se kupuju i "bosch" phillips, ma kakvi hoces, nike, adidas, gucci, sve ljudi naprave

... btw bosch ni ne pravi kitove... bili je na nekom hr forumu, poslali dopis ljudi da to nije njihovo... kopija, a jest fazon i stavit kutiju i fino upakovat...
eto mene sluzili 2 godine i kusur, sa njima prevalio oko 50k km, gradske voznje koliko hoces, stalno se palilo, gasilo... kod arme jos rade, da ih ne ureknemo :lol: a tada ih platio, sa dostavom i ugradnjom cini mi se 200km ravno... a izbor je bio poprilicno manji nego sada, u ze u bmmu su lafo bili po 400km i te cifre...
jedino sto ih nisam drkao, nikad nisam verglao a da su svjetla upaljena, uvijek, prvo upalim auto, sacekam koji sekund dok se zavezem i sl, okrenem poziciju lagano, pa tek onda na kratka... isto kada gasim auto, obrnut proces...
eto valja i meni sada ganjat neke h1, nezz ni sam koje cu, sada svako prodaje, jos malo pa i na trafikama, kupis zvake usput i ksenone... :icon_rolleyes: