Član
Da pocnem, auto koji je u nasoj porodici od prvog dana vozio ga je moj otac, a ja sam ga na poklon dobio prije 8 godina. Iz fabrike je izasao u scala opremi sa saffire blue bojom i 1.6 motorom 53kw i dosad je nagurao 350k km.
Evo koja slika iz 90-ih
U ljeto 2013 auto je komplet lakirano u mercedes amg sivu i stavljene su felne centra type 11 7j
Zatim su tapaciri sredjeni bili su izbuseni zbog zvucnika,to je zakrpljeno i nanovo tapacirano i uzet je jos jedan set stopova koji je ispoliran kao i jos neki djelovi
Posle toga su uzeti satici sa aliexpressa i bord kompjuter sa tablom I instalacijom i sve je to ugradjeno
Onda su kupljeni Itb-ovi 42mm
Onda skorije sto se desavalo kupljen je donator golf mk3 gti 16v
Odma je pocelo cerupanje i golfa i rocca
Motor je uletio unutra pa je opet vani da bi se sredio i u medjuvremenu je i motorni prostor lakiran
Instalacija je sredjena pa je uslijedilo prvo paljenje
Onda su kupljeni diskovi 256mm i klijesta od opel calibre, pumpa od goriva od golfa mk2 gti i recaro kadice od alfe gtv
Kocnice su ugradjene, i pumpa za rezervoar je prepravljena za plovak od rocca i ugradjena
Uskoro bi trebalo da se lakira ali otom potom
Komentari
https://bhtuning.com/index.php?threads/102208/
Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока
Evo koja slika iz 90-ih

U ljeto 2013 auto je komplet lakirano u mercedes amg sivu i stavljene su felne centra type 11 7j

Zatim su tapaciri sredjeni bili su izbuseni zbog zvucnika,to je zakrpljeno i nanovo tapacirano i uzet je jos jedan set stopova koji je ispoliran kao i jos neki djelovi

Posle toga su uzeti satici sa aliexpressa i bord kompjuter sa tablom I instalacijom i sve je to ugradjeno

Onda su kupljeni Itb-ovi 42mm

Onda skorije sto se desavalo kupljen je donator golf mk3 gti 16v

Odma je pocelo cerupanje i golfa i rocca

Motor je uletio unutra pa je opet vani da bi se sredio i u medjuvremenu je i motorni prostor lakiran

Instalacija je sredjena pa je uslijedilo prvo paljenje

Kocnice su ugradjene, i pumpa za rezervoar je prepravljena za plovak od rocca i ugradjena

Uskoro bi trebalo da se lakira ali otom potom

Komentari
https://bhtuning.com/index.php?threads/102208/
Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока