vruci link

vruci link

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
http://www.pik.ba/registracija/murinho registrujte se i pomozite da naberem pik kredita da promovisem oglas

Član
nebrinite nisam ja neki tamo nafiksani haker ba ljudi ja sam ljubitelj auta samo mi treba da se ko registruje i verifikuje 100% acc da mogu staviti oglas na pocetnu stranicu ustvari da ga mogu promovisati i ja ako ocu nemoram preko ovoga fola hakovati imam programe samo sto je to meni glupo

Član
samo da vam nesto pojasnim kada se reg preko mog linka onda imate gore 4 opcije
Moj pik Poruke Moje postavke i verifikuj 100%svoj profil e kliknite na to cetvrto i poslace vam se na msn email koji kada ottvorite imate link i verifukujete 100 %profil i onda tek ja imam 20Pik kredita

Član
0g1 je napisao(la):
koliko ja znam da je zabranjeno promovisanje ovakvih stvari ...al eto

6. Reklamiranje drugih web stranica po forumu, izuzev ako se ne radi o stranicama vezanim za automobile i tuning ili ukoliko je link u potpisu korisnika, je zabranjeno.
Takvi postovi ce biti brisani, korisnici upozoravani, ukoliko se to ponovi, bit će nakratko banovani sa foruma.
dali se ovdje radi o autima mozda nema auta jel pa eto koliko stoji link a bilo puno admina niko nis ako nije uredu

Član
IGY je napisao(la):
lock
i svako sljedece otvaranje tema sa linkom sa market.ba ili pik.ba ili nekog drugog oglasnika, bice zakljucano a onaj ko otvori temu dobice ban na 48h
:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

zbog ovoga je og1 gore napiso da misli da je zabranjeno. ovo je igy napiso tamo u temi gdje je edo stavio da lik prodaje na marketu neko pojacalo...

Član
market je drugo a i pik je nekada nio al sada na piku ima isto za BHTuning tako da pik nema problema a market ima jer reklamiranje na svakom linku je neogranicena cijena tako da nebi trebalo biti problema kao sto deyo kaze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.