_NeRkOoO_ je napisao(la):
Faya_M5 je napisao(la):
tisu ti nerko...ti gubis od duplo slabijih...:lol:
hehe...kao prvo ja se ne ganjam a i ako se ganjam to je iz zeze

ali uglavnom ne furam lancice celave frizurice neke sportske lg kasetofone i glumim da je corsa stara 30 godina tjunerko auto ja ne znam kako te nije sramota gasovati u onome...
jel ovo to cunersko vozilo od 90 konja...citroen picasso...polako ti s njim u krivinii ipak si naviko na gewinde mozes 150 proci

samo lagano s picassom...a ev nasao sam ti sliku one dacie logan,najstabilnije auto na svijetu...
kao prvo zamijenio si me s burazerom...samo sad nek on ovo vidi...on makar ima SVOJE auto, ne voza tatino...ima ga 0-24h dok ti mozes dobit poslije 16h i to ako budes fin

ono, "tjunersko" auto po tebi, je duplo manje preslo od tvog, pardon tatinog ti, golfa, tako da godine uopste nisu vazne, ako je auto u dobrom stanju...ja sam uvijek priznao da vozam bratovo auto, makar se nisam hvalio da je moje...
a to tvoje ganjanje, zajebancija bila, il ne, mene ne interesuje...nemoj se onda javljat na temu...
a ovo za Daciu je dokazano da je NAMJESTENO...potrazi malo po netu, kad si vec tako pametan...to je njemacki ADAC namjestio, ne bil Daciji smanjio prodaju u Njemackoj, pa i cijeloj Evropi...
dalje, bujrum kroz krivine eto s Picassom, ti i ja kad hoces...najgore je sto se ni ti, ni iko od ovih ovdje nije nikad provozo ni u Citroenu, a kamo li u ovom, pa dzaba laprdate...dok sam se ja i provozo, i vozio sam nekoliko golfova, raznih generacija, tako da ja vrlo dobro znam sta je Golf, a sta Citroen!
toliko od mene...nauci ba sta bogati, pa se dodji javljat...ne laprdaj dzaba...