Veliki Pozz !

Veliki Pozz !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
:icon_rolleyes:Kao shto vidite u naslovu potrebna mi je pomoci !!! Trazi povoljno isprvne farove za BMW E39..ako znate ko ima..na kojem odpadu u blizini Tuzle javite...hitno mi trebaju !!!!

Stari razbi auto bezze u Sa... :icon_confused:

Unaprijed Hvala !!!

Član
RE: Veliki Pozz !!!! Pomozite !!!

Imaju Salem i Čupo u Tz da ja znam...

SALEM 061/280-129

ČUPO o61/778-890

Član

Schumi je napisao(la):
Druže do mene je,izvini !

Čupin broj je o61/778-890

Hvala Druze...Cuo sam se s njim.Pa kaze sutra mu treba neki doci stranac..Tako da nishta nezna..Ako ne dodje kaze htio bi kupiti mog BMW-a..Ja mu kazem 2100 Eura je cijena..Ja mislim da je realno.Jer ima Parking Senzore,4 Airbag-a,Multifunkcionalan Volan,Tempomat,Extra ocuvana unutrashnjost..Oko 220.000 km preshao...Ako je neko zainteresovan za kupiti Cijena je 2000 Eura.U ponedjeljak ce ga stari odjaviti u Slo...Ima reg do 30.06.2009

Član

mogu se nac farovi za njega nije barem to veliki problem :D

jesi zvao jaska golaca da ti nadje??

061 946/799 Jasko

Član

Got2b je napisao(la):
mogu se nac farovi za njega nije barem to veliki problem :D

jesi zvao jaska golaca da ti nadje??

061 946/799 Jasko

Nisam ga zvao.Zvao sam Cupu i rekao mi je 250 KM/1 kom..Znaci 500 KM par(novi).A gledao sam u Slo. 160 Eura par novih.A stari ce u nedjelju gore.Nashao sam nekih Bengi shto se prodaju u dijelove.Pa ako nadjem par polovnih za 100 Eura kupicu.Ne daje mi se vishe para.Jer ovaj desni sam platio 50 KM u Shijama kod Doboja.Jedino shto se nije mogao shtelovati.
Sad trazim da imaju motorice,nosace i da se mogu nashtelovati..Ako ima neko nek se javi..Nebitno znaci koje su boje zmigavci zuti ili bijeli...(do 50€/100KM-kom)
Pozz

Član

Nashao sam Angel Eyes farove...Cijena 269,- Eur
Opis:
-Providno staklo,Crna unutrashnjost far-a
-Angel Eyes pozicije,2 kruga na far-u
-U far-u integrirani zmigavci
-Xenon izgled (Leca)
-Dodatna LED pozicija
-Motor za elektricno regulisanje visine svjetla
-TUV papiri prilozeni,E oznaka na far-u
-Cijena za par far-ova

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
imas na ebay za 219 eur isti ti farovi sa svim tim istim opcijama,uhar je 50 eur :)

Znam da je uhar.Al nemam kartice za eBay..kod njih ima i aukcija ! Gdje se mogu vrlo jeftino kupiti farovi !

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
amer_e39 je napisao(la):
lov2xlr8 je napisao(la):
imas na ebay za 219 eur isti ti farovi sa svim tim istim opcijama,uhar je 50 eur :)

Znam da je uhar.Al nemam kartice za eBay..kod njih ima i aukcija ! Gdje se mogu vrlo jeftino kupiti farovi !

Vidi kod Armina i Damira ;)

www.carshoptuzla.com
Gledao sam na sajtu...ali imaju za modele E30,E34 i E36...
Ma da sam dao oglas da ga prodajem za dijelove...neznam...neshto mi prijatelj kaze da se radne vize pocinju u Sloveniji izdavati od septembra..pa ako bude shta da odem gore..Ja cu sebi popraviti...Jbg..neshto mi je auto belaj..izgubio sam na njemu oko 7500 Eura od kraja oktobra kako sam ga kupio..A volio bih opet kupiti Audi A6 C4 2.5TDI 140 konja..imao sam od 116 konja..To je auto bash za mene stvoreno..
Potroshnja je za mene ono idealna oko 8,0 l prosjecno kad ga cijepam..A slabo se kvari,udoban i siguran shto mi je najvaznije..a ima zvuk kao Porsche kad predje 3000 o/min..jer ima redni motor 5 cilindara s 10 ventila..CooLing

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.