allroad je napisao(la):Hajd kad je zuta ne bi trebalo biti strasno al crvena? Mislim da crvene lampice govore da se odma stane a sta je ne moze niko ovako napamet reci. Jel se sta promijenilo u voznji sta se desilo?
Harli_team je napisao(la):Drug ova lampica mnogo toga može biti, dijagnostika prvo, pa sve dalje, ovo crveno mi baš nešto interesantno, do sad se nisam s tim susretao...
anelsr50 je napisao(la):allroad je napisao(la):Hajd kad je zuta ne bi trebalo biti strasno al crvena? Mislim da crvene lampice govore da se odma stane a sta je ne moze niko ovako napamet reci. Jel se sta promijenilo u voznji sta se desilo?
Eh da,zaboravih reći da se ništa nije promijenilo,vuče normalno,normalno radi,ma sve uredu,samo što ona sad gori :icon_mad:
Harli_team je napisao(la):Drug ova lampica mnogo toga može biti, dijagnostika prvo, pa sve dalje, ovo crveno mi baš nešto interesantno, do sad se nisam s tim susretao...
Nisam ni ja,na A4 ona svijetli,ali kažu da je zbog plina,obrišemo grešku ona se ponovo pojavi,a i na njemu sve uredu
allroad je napisao(la):Hajd kad je zuta ne bi trebalo biti strasno al crvena? Mislim da crvene lampice govore da se odma stane a sta je ne moze niko ovako napamet reci. Jel se sta promijenilo u voznji sta se desilo?
Adnan Mahovac je napisao(la):Dodjes kod "susjeda" i vidimo sta je problem![]()
panajotis je napisao(la):meni je stilo svjetlio svako malo i pokazivao engine error...dok nisam blokirao egr...