U saobraćajnoj nesreći pričinjena velika materijalna šteta - Daki imao udes :(((

U saobraćajnoj nesreći pričinjena velika materijalna šteta - Daki imao udes :(((

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Administrator
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 20:30 sati u ulici Obala Zmaja od Bosne, na južnoj magistrali, preko puta OMV pumpe u Tuzli, pričinjena je velika materijalna šteta, no na sreću nije bilo povrijeđenih.

Kako saznajemo na mjestu događaja u saobraćajnoj nesreći su učestvovali D.K. iz Tuzle upravljajući automoiblom ˝Ford Focus˝(674-T-812) i M.A. iz Tuzle koji je u trenutku nesreće bio za upravljačem automobila ˝Fiat Brava˝(792-T-148). Prema nezvaničnim informacijama do saobraćajne nesreće je došlo prilikom prestrojavanja vozila iz jedne saobraćajne trake u drugu. Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici policije PS Centar.
[attachment=31856]
[attachment=31857]

:icon_sad:

MTR

Član
ova vam magistrala ko bermudski trougao jbt , nadam se da Dakiju i ovom drugom nije nista bilo :icon_sad:

nije ovo cini mi se daki-ev fokus!!
kod njega je na celicarama,ja ga jutros vidio na njima pred remexom...
u slucaju da jeste on onda mi je drago da mu nije nista bilo,al je stvarno steta za forda.....(ovo vazi i za fiata,mislim za onog iz fiata) :-(

ma jasta je nego daki, njegovi su i inicijali.
ajd, sreca je pa njemu nije bilo nista. steta auta jbg :icon_sad:

Administrator
i ja kazem sreca da nikom nije nista bilo... a jest daki, ja prvo pogledao broj tabilca.... kad on dodje reci ce nam sigurno vise detalja:icon_sad:

Član
Samo se nadam da nije nista Dakiju i vozacu drugog vozila...A nekako ce se steta nadoknaditi..:))

BHT Ovisnik
nažalost jeste njegov
http://www.bhtuning.com/winter-izdanje-t-7082-15.html

sreca nitko nije povrijeđen,a ni za štetu nije lako

Član
nek je glava na ramenu a ostalo se da popraviti , a ev naletih na jos slika http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/forum/viewtopic.php?TopicID=816564&page=34

Član
e j*ati ga sad....nije nista dakiju to je dobro.....auto ce se napraviti....samo nek je glava ziva ostala....:icon_sad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.