Trazim manje ratkapice za Golfa2 tj

Trazim manje ratkapice za Golfa2 tj

Član
Ima li iko manje retkapice za golfa2 jer su mi felge sa Honde i trebaju mi manjeg promjera i dubine ;)
Tj..da ne izlaze ovoliko iz felge kao ove :icon_smile:

Ove su mi malo velike i duge ;)

Uslikati cu Hondine da vidite kakve su pa da mi predlozite sta da uradim ;)

7kbjwjamvg0aqhqtdzf.jpg

Član
imam ja od honde fabričke ratkape 13" ,teško da ćeš naći to što tražiš u honde nepašu na svaku ni njene orginalne
ratkape meni sa prelude ratkape nisu pasale na civica a isto bile 13ke na oba auta :icon_biggrin:

Član
Trozic je napisao(la):
imam ja od honde fabričke ratkape 13" ,teško da ćeš naći to što tražiš u honde nepašu na svaku ni njene orginalne
ratkape meni sa prelude ratkape nisu pasale na civica a isto bile 13ke na oba auta :icon_biggrin:

Ja trazim ratkapice na alu-felge ;)

Ove mogu samo su malo velike,trebaju mi manje ;)

evo link na kojem imate slike

http://www.bhtuning.com/kupujem-golf2-ratkapice-hitno-t-42597.html

Član
Evo nekolike ratkapice koje bi mi mozda mogle ima li iko :icon_question: :icon_question:

evo vidite sta sam zacrto crveno meni trebaju sa manjim ovim zeljezima tj..ne toliko dugim mozda bi mi odgovarale ove sto sam zacrto mada su opticki bezveze :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:

xf503frb1xfyc67ml2m.jpg

zw1wq1p2eg2s6it7efx.jpg

q3hesvgk75wcmj8o7dpa.jpg

:icon_question:

Član
Imam ove prve sa slike, imam druge, i imam jos jedne od seata... A za opruge imas pm..

Član
ErRoR je napisao(la):
Imam ove prve sa slike, imam druge, i imam jos jedne od seata... A za opruge imas pm..

Evo probo sam prve nemogu mi velike zanci promjer ;)
Trebaju mi amnji iams li ove trece il idruge..jesu li ove druge iste ko prve??

Član
bmwscaner je napisao(la):
sto ne pojednostavnis odes do tokara da ti napravi poklopce 10-20 eura ofarbas zasarafis i gas

Pa konto sam ali neznam kome otici ;)

I mogu li se od zeljeza-prokroma uraditi da tacno legnu onda i njih mogu ispolirati ;)

:icon_question::icon_question::icon_question:

Član
bmwscaner je napisao(la):
od aluminija ti napravi i to je to
svaki tokar to moze uraditi u milimetar da legne

Morat cu to vidjeti bolje jer izgleda da necu moci naci ove ratkapice koje meni trebaju ;)