Tražim, kupujem : Tvrdi krov za mercedesa G klasu

Tražim, kupujem : Tvrdi krov za mercedesa G klasu

Član
Dakle kao što je gore navedeno u potrazi sam za tvrdim krovom za merca G W460 dvoja vrata ... Ako iko ima kakvu informaciju molim da mi javi ... Unaprijed zahvalan :D

Član
teskooo bas teskooo... al opet mozda nekad naletis, bolje ti je sad uradi ceradu, ljudi ti skroje novu... extra kvaliteta ...

Član
ako znas nekoga ko to radi , molim te da mi javiš broj...... :D , a znam i ja da je teško al bit će abd :D

Član
imas onaj CERADA CITY ( znam da je smjesan naziv ), na putu za rakovicu, odmah pored puta. Cuo sam da oni se bave pravljenjem cerada, pa ti pokusaj, mozda mogu da ti naprave krov.

Član
mogu ti naci broj, ako ti nije daleko do gracanice da odes? to je prije doboja.. kad ides iz sa..

ljudi rade cerade za dzipove.. skoro su prijatelju napravili na willysa.. odlicna cerada, utegnuta... ma ko orginal...

ako te zanima, naci cu ti broj?

Član
-adnan- je napisao(la):
imas onaj CERADA CITY ( znam da je smjesan naziv ), na putu za rakovicu, odmah pored puta. Cuo sam da oni se bave pravljenjem cerada, pa ti pokusaj, mozda mogu da ti naprave krov.

Iako je fkt smješan naziv vjerovatno će moći da mi pomognu pa ću ih sutra zvati .... Hvala ti velika , sve najbolje :D