Trazim; Kupujem mjenjac za Rovera 216 GTI

Trazim; Kupujem mjenjac za Rovera 216 GTI

Član
moze ti sa honde civic sa tim motorom il honda baleno,., mislim da je na civic platformi pravljen drug je imao 214 i dosta djelova odgovara,.,
Daj kod motora hondasima naci ce ti oni ..,. mislim da kod clana erol iz brckog ima isti motor i mjenjac u njegovoj hondii ,.,

Član
hehe hvala drug, ali znam ja to sve, a taj mjenjac je kraci od bilo kojeg civikovog mjenjaca, zato ga drugar i trazi... ;)

Član
okej nadam se da ovo pomogne rover je nekada radio i sa peugot jel sa tim autom neznam al ako je do 96il95 tada je uklapan kako neznam pugov mjenjac iz 205 1.9 gti modela samo prenosim sta su meni rekli

jer kada smo trazili za ovog 214 hladnjak nije mogo sa civica vec sa 206puga kako sam skonto po rover je kupovao dijelove ono ko sta da pa upasavao

Honda Concerto pogledaj taj auto ima isti mjenjac ko rover ako haris lagi onda i ja

http://www.civicforums.com/forums/222-advanced-engine-performance-swaps/338292-d-series-engine-transmission-specifications.html

Član
Hvala sema na informacijama, imacu ih u vidu... nasao je drug u SRB, 3 mjenjaca ta, ali traze od 130-150€ sto je mnogo...