T+K: Olovka s ''nevidljivom'' tintom HITNO

T+K: Olovka s ''nevidljivom'' tintom HITNO

Član
Dakle kupujem olovku sa ''nevidljivom'' tintom odnosno vidljivom pod uv svjetlom koje dodje u sklopu s olovkom (u olovci najcesce).

Lokacija - isključivo iz Sarajeva s obzirom da se radi o hitnoj potrebi za istom.

Ako neko slučajno ima ili ima informacije gdje je moguce kupiti i slicno?

Na piku sam ih nekoliko nasao ali se radi o lokacijama pa bar 100 km udaljenim od Sarajeva te mi se ne isplati 25 KM davati za istu prije nego je uopšte pogledam a i veze nemam kad bi došla i kada bi se poslala, većina ih garantuje sutra a već imam iskustva s tim 'sutra' :).

Sve informacije dobrodošle.

Član
http://www.pik.ba/artikal/689541/nevidljiva-olovka-za-prepisivanje/

evo je druze :) imas ih jos na piku samo malo prelistaj pik. pozz

Član
Imam jednu parcijalu ubrzo sa.... pa bar 100 (ako ne i više formula što osnovnih što izvedenih..... trebam li dalje pričati ili ste shvatili za šta mi treba?

Moglo bi do nedelje ali do kad ces ti stići i jel nova ta olovčica kod tebe? Btw, ovo na piku sam vidio i ima ih nekoliko koje bi mi odgovarale ali je to sve ili u tuzli ili bužimu ili zenici itd itd, a meni treba u Sarajevu :)

EDIT:
Ady ako ne nađem do subote naveče kontaktirat ću te obavezno a ado_d javi imal' :)

Član
ibizasa je napisao(la):
Imam jednu parcijalu ubrzo sa.... pa bar 100 (ako ne i više formula što osnovnih što izvedenih..... trebam li dalje pričati ili ste shvatili za šta mi treba?

Moglo bi do nedelje ali do kad ces ti stići i jel nova ta olovčica kod tebe? Btw, ovo na piku sam vidio i ima ih nekoliko koje bi mi odgovarale ali je to sve ili u tuzli ili bužimu ili zenici itd itd, a meni treba u Sarajevu :)

EDIT:
Ady ako ne nađem do subote naveče kontaktirat ću te obavezno a ado_d javi imal' :)

Planirao sam ujutro rano krenuti od kuce,imam nekih poslova tako da bi bio i slobodan do nekih 12 po podne...
Ja sam kupio od nekog lika s pik.ba,ispisao 1 stranicu s njom samo...kako ni to sto sam napisao nisam mogao iskoristiti,i ne trudim se vise,bio i zaboravio na nju...
Ako ne nadjes javi...;)