Član
Dragi moji,drage moje,ja kao član Street Race Team-a Lukavac vas pozivam na Auto Okupljanje u Lukavcu...Lokacija je Auto Parking ispred Gikil-a ili Global Ispat Koksno Hemijska Industrija Lukavac tj. kada se ide magistralom prema Lukavcu , prodjete semafore u lukavcu , i nastavi te dalje i odma prvo skretanje desno tu smo mi..:123:
Mi do sada smo imali neka mala okupljanje , pa eto sada i vas pozovemo , u nas neće biti nikakvog takmičenja , mi pravimo to auto okupljanje , radi druženja i upoznavanjem sa tunerima iz čitave BiH a i šire.Što se tiče programa to će te morati još malo sačekati , al svi će te biti prije tog dogadjaja upoznati..Za više informacija bit će te obavjesteni putem BhTuninga..Naše Auto Okupljanje je 29.07.2012 god. u 19h na već pomenutoj lokaciji tj. Auto Parking GIKIL-a..
Eto pa svi ste dobro došli
Vaš SRT Lukavac
Evo jedna slika sa našeg zadnje okupljanja
I još nešto zaboravio sam ovo počinje u 19h pa sve do kasnih sati
Pozz
Mi do sada smo imali neka mala okupljanje , pa eto sada i vas pozovemo , u nas neće biti nikakvog takmičenja , mi pravimo to auto okupljanje , radi druženja i upoznavanjem sa tunerima iz čitave BiH a i šire.Što se tiče programa to će te morati još malo sačekati , al svi će te biti prije tog dogadjaja upoznati..Za više informacija bit će te obavjesteni putem BhTuninga..Naše Auto Okupljanje je 29.07.2012 god. u 19h na već pomenutoj lokaciji tj. Auto Parking GIKIL-a..
Eto pa svi ste dobro došli
Vaš SRT Lukavac
Evo jedna slika sa našeg zadnje okupljanja

I još nešto zaboravio sam ovo počinje u 19h pa sve do kasnih sati