Sportski volan!

Sportski volan!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodajem sportski volan sa nabu za golf 3,odgovara na jos neka vozila!Vrlo malo je koristen...placen 75 KM, Nabu 25....ali kupio sam drugog golfa,sa airbagom,pa ga zato i prodajem !!! Cijena je 60 KM komplet,a 50 KM sam volan,10 nabu!Dolaze u obzir i neke zamjene...ako bude sta interesantno!POZZ!!!:icon_smile:
Ovo na nabu bijelo,to je krec...dok sam slikao!:lol:

Ima li kakvih kupaca....ili da mijenjamo,za sta drugo!:lol:

Ima li zainteresovan za ovaj volan,ili da ga stavljam na biciklo!??:lol::lol:
Zao mi ga gledati po sobi,a neko bi mogao da uziva u voznji!:cool:
:icon_smile:
Moze i za 50 KM...neka ide sve u kompletu!;)

Imas li ti koga blizu Tuzle,Srebrenika...jer ja postom ne saljem!?!?
Ili ako neko sa foruma ide u tom pravcu,da povuce...POZZ

Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
Imas li ti koga blizu Tuzle,Srebrenika...jer ja postom ne saljem!?!?
Ili ako neko sa foruma ide u tom pravcu,da povuce...POZZ

ma posalji mi vip-om 24h i tvoj broj ziro racuna ja ti uplatim ti posaljes i gotovo

Drug nemoj mene oko poste zivota ti...imao sam puno losih iskustava!Ako ima ko da ti to uzme oko Srebrenika,Tuzle,
ako ne...nikom nista!Tako sam jednom morao ici u Sarajevo radi tih dostava i sl.
Pozz

Član
Drug nemoj mene oko poste zivota ti...imao sam puno losih iskustava!Ako ima ko da ti to uzme oko Srebrenika,Tuzle,
ako ne...nikom nista!Tako sam jednom morao ici u Sarajevo radi tih dostava i sl.
Pozz
ama ako mislis da cu te zeznut oko placanja ja cu ti platit prije nego sto posaljes

Ma nije to nikakav problem za pare,vec za volan,kako ce doci...Tako sam jednom i uradio,posaljem kovertu sa vaznim dokumentima u Sarajevo,kazu doci ce za 2 dana tamo,ja zovem nije stiglo,zovem 7 dana i dalje nista,i na kraju sam ja morao otici u Sarajevo,jer je tamo doslo do "neke greske" kako oni kazu!
Neznam preko cega je najsigurnije poslati,i ko ce platiti postarinu?!?

Član
Ma nije to nikakav problem za pare,vec za volan,kako ce doci...Tako sam jednom i uradio,posaljem kovertu sa vaznim dokumentima u Sarajevo,kazu doci ce za 2 dana tamo,ja zovem nije stiglo,zovem 7 dana i dalje nista,i na kraju sam ja morao otici u Sarajevo,jer je tamo doslo do "neke greske" kako oni kazu!
Neznam preko cega je najsigurnije poslati,i ko ce platiti postarinu?!?

ja sam kupovao branik od momka iz Konjica i slao mi ga preko vip 24 h i doso mi odma sutri dan,ti samo nazovi njih imam ja nedje broj i ono dodju po to i meni dodje za 2 dana maximalno a koliko je tezak odprilike ja placam postarinu

Tezak je oko 2 kg (moja procjena :icon_smile:) sa nabu!
A ti meni posalji njihov broj,jer ja nemam...a pare ces morati poslati prije!Ja te zeznuti necu,zivim u Srebreniku,svi me znaju,ako bude sta,slobodno dodji!:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.