Član
Evo ovako, odlučio sam da vam predstavim svog ljubimca na četiri točka. Znači radi se o škodi octaviji sa 1,9 tdi pd motorom od 74 kw i 240 nm obrtnog momenta, koji je uparen sa petostepenim manuelnim mjenjačem. Godina proizvodnje je 2006. i na satu ima 180k km. Škoda ima zadovoljavajući nivo opreme kao npr. auomatsku klimu, tempomat, el podizače stakala naprijed i nazad, daljinsko zaključavanje itd, sasvim dovoljno za prosječnog čovjeka. Auto posjedujem 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljan u svakom pogledu. Ako neko ima neke kritike ili prijedloge radu ću ih poslušati i vidjeti šta se da uraditi po tom pitanju. Pozz za ljubitelje auta u BiH i okolini
Evo malo slika da vidite o čemu se radi, ubacit ću za koji dan jos koju sliku, sad za sad je to sve što imam.
I još da napomenem da sam novi na forumu, pa ako bude nekih grešaka sa slikama (nadam se da ih neće bit), jbg halalte
Evo malo slika da vidite o čemu se radi, ubacit ću za koji dan jos koju sliku, sad za sad je to sve što imam.
I još da napomenem da sam novi na forumu, pa ako bude nekih grešaka sa slikama (nadam se da ih neće bit), jbg halalte